sâmbătă, 6 decembrie 2014

Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSE61251CECO, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+

Indesit IWSE61251CECO este o masina de spalat foarte eficienta care raspunde cerintelor dumneavoastra in materie de spalarea rufelor la cel mai inalt nivel,oferind performante excelente atat la spalare,cat si in ceea ce priveste consumul energetic.Fiind pozitionata in clasa A+ energetica,este una dintre cele mai economice masini de spalat,fiind foarte prietenoasa cu buzunarul dumneavoastra.
Sa mai specific si faptul ca este foarte accesibila ca pret.Veti cheltui astfel o suma mai mica de bani si avea parte de un produs foarte calitativ care va va satisface asteptarile.Pretul la care este comercializata este prea micpentru ceea ce ofera,as putea spune.
Printre dotarile de top ale acesteiia regasim:capacitatea mare de incarcare de pana la 6 kg,centrifugarea perfecta la o viteza de 1200 rpm,varietatea de programe disponibile si functiile.
Are un design foarte modern si elegant,o realizare de tip slim(dimensiuni 85x59.5x42) ce ocupa foarte putin spatiu.

                     Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat
          Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale masinii de spalat

Programele-o gama diversificata de programe,strcturata pe mai multe nivele de temperatura,dedicata mai multor tipuri de tesaturi.Alegerea programelor o vom face tinand cont in primul rand de cat de murdarele sunt rufele introduse,apoi in functie de incarcatura.
Regasim aici:program bumbac,lana,colorate,sintetice,jeans,mix,energy saver,eco,sport si alte programe speciale.
Selectand optiunea eco time,veti putea spala o cantitate mai mica de rufe(pana la 3 kg),avantajele fiind ca veti economisi timp si resurse energetice.
Energy saver ne ajuta sa facen economii energetice cu pana la 70%,fiind alegerea perfecta si recomandata pentru rufele mai putin murdare.
Delay timer-functie speciala ce permite programarea si inceperea programului intarziat,in intervalul orar cel mai convenabil noua.
Display-ul led-afisaza informatii referitoare la program,mai exact etapa de spalare si timpul pana la finalizarea acestuia.
Caracteristici speciale:sistem de protectie impotriva inundatiilor.

Asadar,Indesit IWSE61251 reprezinta una dintre cele mai bune alegeri,dovedindu-se a  fi o masina de spalat extrem de calitativa prin prisma functiilor si caracteristicilor,oferindu-va performante exceptionale la un pret extrem de accesibil.
Acestea fiind spuse,recomand achizitionarea acesteia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates