miercuri, 31 decembrie 2014

Laptop Acer Aspire ES1-512-C116 cu procesor Intel® Celeron® Quad-Core™ N2940 1.83GHz, 15.6", 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 8.1, Bing, Black

Daca va doriti un laptop portabil,care sa il luati dupa dumneavoastra pe oriunde mergeti,sa fie accesibil in privinta pretului,dar destul de competitiv in privinta caracteristicilor,ceea ce va recomand sa alegeti in  este acest Acer Aspire ES1-512-C116.

Este perfect pentru activitati multimedia si office,componentele de calitate asigurand viteze de lucru foarte bune.
Un laptop ce se remarca in primul rand prin designul modern ce inspira eleganta.
Prezinta la exterior o realizare din plastic de cea mai buna calitate,cu finisaje mate,fiind foarte placut la vedere si la atingere.
Portabilitatea este evidentiata de greutatea redusa(doar 2.4 kg) si de dimensiunile reduse ale acestuia(38 cm lungime,26 cm latime si numai 2.6 cm grosime).

Daca ne raportam la specificatiile tehnice,vom descoperi ca acest laptop este echipat cu componente destul de performante,daca ne raportam la pretul la care acesta este comercializat.

                               Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
           Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale laptopului

Procesorul Intel Celeron cu 4 nuclee asigura viteze de lucru destul de bune,avand o viteza de lucru de baza de 1830 Hz ce poate ajunge la 2250 mhz in turbo boost.Alte caracteristici:2 MB memorie cache,tehnologie 22 nm.
Placa video este de tip integrata si face fata cu usurinta activitatilor multimedia,de exemplu redarea filemlor hd.
Memoria ram este de 4 gb,de tipul ddr 3,cu frecventa de operare la 1600 mhz,fiind aboslut suficienta in toate activitatile,mai ales in multitasking.
Pe partea de stocare,HDD-ul cu capacitatea de 500 de gb se dovedeste a fi excelent pentru inmagazinarea foarte multor fisiere si continut media.

Ecranul laptopului Acer Aspire ES1-512-C116 are o diagonala standard de 15.6 inch si rezolutie hd de 1366x768,imaginile afisate de catre acesta fiind de o claritate foarte buna,asta si datorita tehnologiei speciale Acer CineCrystal.

Sta bine si in privinta conectivitatii.Include o gama larga de conectori,regasindu-se aici:2 porturi usb 2.0,un port usb 3.0,hdmi si iesire audio.Conexiunea la retea se realizeaza prin wireless sau rj-45.
Mai include bluetooh,cititor de carduri,microfon si camera web.
Sunetele sunt redate prin difuzoarele stereo integrate ce includ tehnologia hd audio la o calitate foarte buna.
Si autonomia bateriei este cat de cat buna.Acumulatorul li-ion din dotare asigura o  autonomie de lucru ce poate varia intre 3 si 4 ore,in functie de activitati.

Faptul ca acst laptop vine cu sistem de operare preinstalat reprezinta un mare avantaj.Si nu vorbim de orice sistem de operare,ci de ultima versiune de windows,mai exact 8.1,licenta autentica.
Windows 8.1 face o echipa foarte buna cu configuratia acestui laptop,vitezele de operare fiind foarte bune.

In concluzie,Acer Aspire ES1-512-C116 este exemplu perfect al unui laptop ieftin si calitativ,dovedind ca pentru a obtine performante nu este necesar sa cheltuiti sume semnficative de bani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates