miercuri, 17 decembrie 2014

Televizor Smart LED Samsung 32H5500, 80 cm, Full HD

Cei de la Samsung ne-au obisnuit in ultima perioada cu gama lor diversificata de televizoare foarte calitative, disponibile la un pret foarte competitiv.
Aceasta este o prezentare a noului televizorului Samsung 32H5500 ce face parte din noua serie de televizoare aparuta de curand pe piata.
Un televizor accesibil ca pret si foarte performant in ceea ce priveste calitatea imaginilor si functiile.
La un pret asa de bun,acesta impresioneaza printr-o serie variata de caracteristici de natura tehnica ce il propulseaza in topul alegerilor mele.
Calitatea excelenta a imaginilor reprezinta un punct forte al acestui televizor.Ecranul full hd din dotarea acestuia afisaza imaginile extrem de clar,fiind reproduse cu o acuratete extrem de buna.
Veti fi surprinsi de cat de bine sunt redate imaginile pe acest televizor.
Asta si datorita tehnologiilor speciale:clear motion rate 100,mega dcr si wide coloe enhancer ce imbunatatesc semnificativ la toate capitolele calitatea immaginilor.

                           Aici un pret foarte bun al acestui televizor
Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice complete ale acestui televizor

Culorile sunt reproduse la un nivel cat mai apropiat de realitate,iar nivelul contrastului este foarte bun.Datorita faptului ca unghiurile de vizualizare sunt largi,din orice punct am privi,calitatea va fi aceeasi,la fel de buna.
Sunetele sunt redate prin difuzoarele stereo integrate ce au o putere totala de 20 W.calitatea audio fiind foarte buna.Regasim aici tehnologiile speciale ale sunetului:dolby si dts.

Functionalitatea smart oferita este completa,fiind dotat cu sistemul de operare regasit si in alte televizoare samsung din clasele superioare de pret.Ceea ce vreau sa spun este ca vom avea acces la o gama diversificata de aplicatii din toate categoriile.
Interfata smart hub este foarte usor de accesat,in timp ce viteza de lucru este foarte rapida,asta multumita procesorului quad core care permte chiar si lucrul in multitasking.
Functia de partajare ne permite sa redam continutul media al dispozitivelor smart pe ecranul televizorului.Media playerul va permite sa redati filme la calitate hd intr-o varietate mare de formate.
Veti putea receptiona canalele tv in mod digital(sd si hd),asta datorita tunerului dvb-c integrat.

Televizorul poate fi achizitionat si de la: Altex

Per total,Samsung 32H5500 se dovedeste a fi un televizor excelent prin tot ceea ce ofera.Super claritatea imaginilor ofera o experienta de vizionare excelenta,iar functionalitatea avansata transforma acest televizor in dispozitivul multimedia principal.
Acestea fiind spuse,va recomand cu incredere sa-l achizitionati!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates