sâmbătă, 27 decembrie 2014

Masina de spalat vase Whirlpool ADP750IX, 9 seturi, A, LCD, Inox

Cu totii stim ca spalatul manual al vaselor este o activitate neplacuta si consumatoare de timp.
Dar,din pacate,sunteti nevoiti sa o faceti.
Cum ati putea scapa de aceasta activitate?Simplu,folosind o masina de spalat vase.

Daca v-ati decis in sfarsit ca este timpul sa va achizitionati o masina de spalat vase,ceea ce va recomand sa alegeti este acest model de la Whirpool, cu seria ADP750IX,una dintre cele mai bine vandute masini de spalat vase disponibila pe piata.
Fiind produsa de catre Whirpool,aceasta are garantia calitatii excelente si a fiabilitatii,alaturi de toate produsele fabricate de catre acestia.
In acest articol,voi prezenta pe scurt caracteristicile acestui produs.
O masina de spalat care merita sa o achizitionati din mai multe motive.

               Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat

             Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acesteia

Primul dintre acestea ar fi pretul,foarte acceptabil daca ne raportam la caracteristici.Un pret corect as spune care dovedeste ca nu este necesar sa cheltuim sume importante de bani pentru a beneficia de un produs de calitate,mai exact un raport calitate/pret excelent.
Capacitatea de spalare a acesteia este de 9 seturi de vase,ceea ce se dovedeste a fi absolut suficient in toate cazurile.
Este acompaniata de 7 programe de spalare disponibile,o gama diversificata ce va ajuta sa alegeti de fiecare data programul care se potriveste cu vasele care doriti a fi spalate.
Aceste programe sunt structurate pe diferite temperaturi,6 nivele de temperatura si diferite durate de timp,gradul de murdarie al vaselor fiind factorul de alegere.
Printre acestea vom regasi:program rapid 40 grade,eco 50 de grade,auto 60 de grade si intensiv 65 de grade,acestea fiind deasemena cele mai frecvente alegeri.Pentru vasele mai murdare putem selecta optiunea de prespalare ce adauga o etapa suplimentara la spalare.
Pentru a intarzia inceperea programului,avem la dispozitie programarea intarziata.
Alta caracteristica importanta a acestei masini de spalat este consumul energetic foarte scazut.
Face parte din clasa A energetica,acest lucru insemnand ca este extrem de economica.
Cu un consum mediu anual de 227 kw si un consum in ciclul eco de numai 0.81 kw nu va trebui sa va ingrijorati in privinta facturii de energie electrica.
Daca va intrebati daca va incapea acolo unde doriti sa o amplasati,ar fi recomandat sa masurati spatiul disponibil tinand cont de aceste dimensiuni:85 cm inaltime,45 cm lungime si 58 cm adancime.
Dupa parerea mea,nu ar trebui sa intampinati probleme,prezentand o realizare destul de compacta.
Daca tot ama ajuns la aspectul acesteia,ar mai fi de mentionat ca exteriorul este realizat din inox,material de inalta calitate ce ii confera un design foarte modern.
Alte caracteristici tehnice:nivel zgomot 52 dB,greutate 39 kg.

Per total,Whirpool ADP750IX este o masina de spalat ce merita a fi achizitionata,dovedindu-se a fi un produs foarte calitativ din toate punctele de vedere.
Acestea fiind spuse,vi-o recomand cu incredere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates