vineri, 19 decembrie 2014

Televizor LED Android 3D Philips, Full HD, 139 cm, Ambilight, 55PFS8209

Android este sistemul de operare ce s-a consacrat pe dispozitivele mobile,oferind o functionalitate excelenta si accesul la o gama foarte diversificata de aplicatii.
Noua serie de televizoare Phlips,aparuta pe piata anul acesta includ o versiune particularizata de Android,creata special pentru a asigura o functionalitate smart cat mai avantsata.
Aceasta este o prezentare a televizorului Philips cu seria 55PFS8209.
Acesta impresioneaza la prima vedere prin designul ultramodern ce inspira eleganta,remarcandu-se prin rama extrem de subtire ce scoate in evidenta imaginea si suportul de masa stilat.
Este compact si ca dimesniuni,prezentand o realizare de tip razor edge.
Un televizor extrem de performant ce sta foarte bine pe partea de soft,fiind dotat cu o serie de caracteristici impresionante care il transforma in principalul dispozitiv multimedia.

                       Aici un pret foarte bun pentru acest televizor

 Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice complete ale televizorului

Si calitatea imaginilor este exceptionala,ecranul de 139 cm cu rezolutia full hd oferind o experienta de vizionare realista care se traduce prin atentia la fiecare detaliu.
Imaginile sunt redate la o claritate excelenta,culorile fiind reproduse cu precizie maxima,iar nivelul contrastului fiind foarte bun.
Ecranul de tip IPS asigura unghiuri largi de vizualzare pentru a beneficia de aceeasi super calitate din orice punct am privi.
Caracteristici speciale ale imaginii:
Tehnologia ambilight 4 creeaza o experienta de vizionare mult mai confortabila,proiectand pe peretele din spate o zona luminoasa in culorile imaginii redate pe ecran.
Perfect Pixel HD Engine este procesorul de imagine ce asigura calitatea desavarsita a imaginilor,oferind o gama impresionanta de culori si un nivel foarte ridicat al contrastului,nivelul de negru fiind foarte bun deasemenea.
Tehnologia Perfect Motion 800 de Hz,combinata cu tehnologia Perfect Natural Motion asigura cele mai bune rezultate in reproducerea perfecta a scenelor in miscare.
Alte caracteristici speciale:Micro Dimming Pro,Local Contrast si Super Resolution.

Pe partea audio Philips 55PFS8209 incude un sistem audio pe mai multe canale,avand puterea de 30 de W.Sunetele sunt redate la o claritate foarte buna si suna foarte echilibrat pe toate frecventele.Aceste difuzoare pot suplini cu usurinta un sistem autdio dedicat,iar tehnologiile speciale care le insotesc fac o treaba foarte buna in crearea unei experiente tridimensionale in filme.

Functionalitatea smart este foarte avansata.Interfata este foarte bine realizata si foarte intuitiva.Viteza de lucru este foarte buna,trecerea de la o aplicatie la alta facandu-se aproape instant.
Find dotat cu sistemul de operare android,acesta ne ofera acces la magazinul de aplicatii google play .
Aici vom gasi cea mai mare varietate de aplicatii,multe din acestea fiind special realizate pentru interfata televizorului.
Google chrome este cel mai bun browser web si asigura cea mai buna viteza in incarcarea paginilor web si cea mai buna experienta de navigare.
Printre aplicatiile preinstalate mai regasim:social tv,dropbox,youtube,google play movies&music,netflix si skype.

Alte caracteristici:partajarea continutului disponibil pe dispozitive smart;functie de mediaplayer;tuner dvb-c pentru receptionarea canalelor tv in format digital.

Conectivitatea este excelenta,regasindu-se aici o varietate mare de conectori:hdmi,scart,component,slot ci+,intrari usb,rj-45 si conexiune wi-fi.

In concluzie,Philips 55PFS8209 este un televizor impresionant ce exceleaza la toate capitolele,oferind o experienta media entertainment exceptionala si o calitate excelenta a imaginilor afisate.
Reprezinta o alegere foarte buna la un pret corect pentru ceea ce ofera.
Recomand cu incredere!

Televizorul este disponibil si in magazinul: Altex

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates