marți, 16 decembrie 2014

Televizor Smart LED LG, 139 cm, Ultra HD 4K, 55UB820V

Daca nu v-ati achizitionat inca un televizor 4k,acum este momentul propice sa faceti aceasta achizitie.
Aceste televizoare au beneficiat in ultima perioada de scaderi considerabile ale pretului pe fondul diversificarii gamei de produse comercializate si a maturizarii acestei tehnologii.
Asadar,puteti achizitiona in momentul de fata un televizor extrem de calitativ la un pret destul de bun.
Recomandarea mea merge spre acest LG,model 55UB820V.Un televizor extrem de performant care exceleaza la toate capitolele.

Imi incep aceasta prezentare prin a vorbi despre calitatea imaginilor care este de-a dreptul impresionanta.Super ecranul cu diagonala de 139 de cm si rezolutia 4k de 3840x2160 va afisa imaginile la o claritate uimitoare,oferind o experienta de vizionare exceptionala,nemaiintalnita pana in momentul de fata.

                          Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice complete ale acestuia


Tehnologia IPS(in-plane-switching) utilizata la fabricarea acestui ecran este cu adevarat extraordinara,asigurand reproducerea fidela a culorilor,unghiuri de vizualizare foarte largi si un nivel inalt al contrastului.
True 4k Engine este procesorul de imagine ce ajuta la redarea excelenta a imaginilor in 4k,acestea fiind reproduse cu cea mai buna acuratete.
Triple XD Engine ofera cel mai inalt nivel de excelenta in privinta culorii contrastului si al claritatii.
UCI 900-rata mare de reimprospatare este benefica imaginilor rapide,scenelor in miscare care le reproduce extrem de clar.
Culorile arata atat de natural,fiind reproduse la un nivel cat mai apropiat de realitate,in timp ce nivelul contrastului este foarte bun,cu nivele excelente ale negrului.
O calitate exceptionala a imaginilor prin care cei de la LG s-au autodepasit.

Se descurca excelent si in redarea suntelor,fiind dotat cu difuzoare in sistem multicanal ce furnizeaza o putere de 20 de W si sunt dotate cu tehnologii speciale ca:virtual surround si ultra surround.

Partea smart ne ofera accesul la o gama larga de aplicatii,continut video,browser web si partajare continut.
Sistemul de operare este un alt punct forte al acestui televizor LG 55UB820V,fiind foarte bine realizat si foarte stabil.Viteza in lucru este foarte rapida,iar aplicatiile foarte usor de accesat,o experienta de lucru intuitiva.
Media player-ul va permite sa redati continut media(filme,poze si muzica) int-o varietate mare de formate.De exemplu,veti putea reda filme la calitate 4k sau full hd in format mkv,cu sunet dts si imagine mpeg 4/h.264.

Receptionarea canalelor tv se realizeaza in format digital hd,asta datorita tunerului integrat de tip dvb-c/t/s/s2.

Conectivitatea include o varietate mare de porturi si intrari,regasindu-se aici:porturi hdmi,compozit,component,iesire audio,slot ci+ si intrari usb.

In concluzie,daca sunteti in cautarea unui televizor extrem de calitativ care sa ofere o functionalitate extinsa si calitate excelenta a imaginilor,atunci LG 55UB820V reprezinta alegerea perfecta.
Acestea fiind spuse va recomand cu incredere sa-l achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates