vineri, 5 decembrie 2014

Televizor Smart 3D LED Sony, 139 cm, Full HD, 55W805

Cel mai important aspect al unui televizor este reprezentat de calitatea imaginilor,fiind urmat de functii,diagonala si design.
Daca ati ales un televizor care sa respecte aceste criterii,inseamna atunci ca ati facut alegerea corecta.
Unul dintre cele mai calitative televizoare disponibile in momentul de fata pe piata este Sony 55W805.Un televizor cu diagonala mare capabil sa ofere o experienta vizuala incredibila.
Claritatea imaginilor este superba,cele mai fine detalii fiind reproduse cu cea mai buna acuratete.
Totul arata extrem de clar pe acest televizor Full HD-culorile au aspect natural si sunt bine saturate,fiind redate la un nivel cat mai apropiat de realitate.
Super claritatea imaginilor se datoreaza in parte si tehnologiilor speciale cu care aceste este dotat.

                            Aici un pret foarte bun pentru acest televizor

Regasim aici:X-Reality Pro(procesorul de imagine bazat pe algoritmi speciali care imbunatateste semnificativ calitatea imaginilor per ansamblu,rezultatele fiind exceptionale),frame blinking(asigura miscarea cursiva,fara sacadaje),advanced contrast enhancer(imbunatateste nivelul contrastului si il aduce la valori exceptionale),motionflow XR 400 Hz(rata mare de reimprospatare asigura redarea scenelor in miscare fara neclaritati),deep color(culori extrem de reale si naturale).
Sunetul este redat prin difuzoarele integrate,un sistem audio stereo de tip nicam ce ofera o putere de 20 de W.Claritatea este foarte buna,sunetele produse fiind precise si balansate tonal pe toate frecventele.Regasim aici tehnologiile audio:dolby digital si clear audio+.
Sta foarte bine si pe partea de functionalitate smart.Portalul sony entertainment network ne ofera acces la o gama variata de aplicatii si continut video.Cele mai populare aplicatii le gasim preinstalate,accesul la acestea realizandu-se extrem de usor.Meniul este foarte bine realizat si foarte intuitiv,in timp ce viteza de lucru este foarte buna.
Cu ajutorul unei camere web(achizitionata separat) vom putea efectua apeluri video prin skype la calitate excelenta(1080p).
Functiile de partajare:
-screen mirroring-oglinidrea ecranului dispozitivelor smart;
-prin DLNA vom putea partaja continut video de pe un pc,utilizand un server media local.
Filmele pot fi redate direct din meniul televizorului cu ajutorul functiei de media player.Toate formatele sunt suportate,iar calitatea este exceptionala.
In ceea ce priveste conectivitatea,acesta include:wi-fi,rj-45,scart,hdmi,component,compozit,iesire audio si intrare usb.
Receptionarea canalelor tv este asigurata de tunerul integrat de tip DVB-C/T/T2/S/S2,atat canalele de pe cablu,cat si cele de pe satelit vor putea fi receptionate.
Asadar,Sony 55W805 isi dovedeste calitatile si reprezinta una dintre cele mai bune alegeri,asta daca aveti bugetul necesar la dispozitie.
O investitie care cu adevarat merita.
Acestea fiind spuse,recomand cu incredere acest televizor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates