luni, 23 martie 2015

Laptop Lenovo IdeaPad Z50-75 cu procesor AMD Quad Core FX-7500 2.10GHz, 15.6", Full HD, 4GB, 1TB, DVD-RW, AMD Radeon™ R7 M255 2GB, Free DOS, Black

Lenovo IdeaPad Z50-75 reprezinta alegerea perfecta atunci cand sunteti in cautarea unui laptop calitativ si decent in privinta performantelor, care sa fie disponibil la un pret foarte atractiv. Acesta integreaza o serie de dotari foarte bune, printre care o configuratie hardware foarte capabila in a sustine activitati de tot felul, un ecran calitativ cu rezolutia full hd si un acumulator cu 4 celule ce va asigura o autonomie destul de ridicata. Pretul este destul de bun, raportat la excelentele caracteristici ale modelului. Deci, un raport calitate/ pret favorabil ce va garanta faptul ca ati facut alegerea corecta.

Design-ul laptop-ului este unul foarte modern si elegant, evidentiat de calitatea excelenta a constructiei. Astfel, carcasa este realizata dintr-un plastic foarte rezistent, finisajele avand un aspect stilistic aparte. Dimensiunile modelului sunt foarte compacte, aceasta avand o grostime de doar 25 de mm, o lungime de 384 de mm si o latime de 265 de mm. Greutatea este de 2.4 kg.

Laptop-ul Lenovo Z50-75 este ideal pentru utilizarea in activitati multimedia, nivelul de performanta atins fiind unul destul de bun. La baza acestor performante se afla configuratia hardware, alcatuita dintr-un set de componente foarte calitative, aceasta integrand: un procesor de la AMD, o placa video dedicata si o memorie ram DDR 3.

                             Aici un pret foarte bun pentru acest laptop

Procesorul AMD FX-7500 se bazeaza pe 4 nuclee si ruleaza la frecventa standard de 2100 mhz, maximul atins fiind de 3300 de mhz in turbo boost. Se bazeaza pe tehnologia de 28 de nm si are o memorie cache de 4 MB, performantele acestui procesor fiind excelente.
Placa video dedicata beneficiaza un chipset AMD Radeon R7 M255 si o memorie de 2 GB, asigurand o grafica decenta in majoritatea activitatilor, aici regasindu-se si jocurile ce vor putea fi rulate la un nivel mediu.
Memoria ram de 4 GB, de tip DDR3 cu frecventa de 1600 de mhz se dovedeste a fi suficienta, inclusiv in multitasking.
Stocarea datelor este asigurata de catre HDD-ul cu capacitatea de 1 TB.

Ecranul LCD-LED cu diagonala de 15.6 inch va afisa imaginile la o claritate foarte buna, asta datorita rezolutiei full hd de 1920 x 1080, de doua ori mai ridicata fata de rezolutia hd standard.

Acumulatorul cu 4 celule va asigura o autonomie ridicata ce poate atinge si 5 ore in activitati mai putin consumatoare de resurse.

Dotarile multimedia ale laptop-ului Lenovo IdeaPad Z50-75 sunt reprezentate de: unitatea dvd-rw, microfonul integrat, camera web cu rezolutie hd, cititorul de carduri si difuzoarele stereo ce benficiaza de tehnologia Dolby Advanced Audio.

Laptop-ul mai integreaza: 2 porturi usb 2.0, 1 port usb 3.0, 1 conector hdmi, 1 conector vga, o iesire audio si un port rj-45. Dotarile sunt completate de catre conectivitatea wireless ce asigura conexiunea la internet fara fir si bluetooth ce permite conectarea dispozitivelor multimedia la laptop.

In concluzie, Lenovo IdeaPad Z50-75 este un laptop foarte calitativ si bine dotat ce va asigura o experienta foarte placuta in utilizare, fiind o alegere inspirata care cu siguranta merita.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitionati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates