miercuri, 4 martie 2015

Televizor Smart LED Samsung 48H5203, 121 cm, Full HD

Televizoarele cu functii smart au devenit din ce in ce mai populare, majoritatea modelelor actuale beneficiind de aceste caracteristici. Avantajele achizitionarii unui astfel de model sunt reprezentate de functionalitatea excelenta oferita ce consta in accesul la o gama larga de aplicatii. Astfel, daca va doriti un televizor cu diagonala mare a ecranului, dotat cu ultimele tehnologii aparute pe piata, excelent pe partea smart, atunci va recomand sa alegeti acest Samsung cu seria 48H5203.

Un televizor atractiv nu doar prin prisma caracteristicilor excelente, ci si prin pretul foarte accesibil.
Acesta este capabil sa ne ofere o experienta multimedia completa, asta datorita calitatii exceptionale a imaginilor afisate, a sunetului foarte clar si a functiilor smart excelente. Raportul calitate pret este unul foarte bun, fiind o alegere cat se poate inspirata care nici nu costa atat de mult.
Si design-ul acestuia este unul modern, un design elegant si atragator de care cu siguranta veti fi impresionat.
Cum am specificat si anterior, aspectele prin care Samsung 48H5203 se evidentiaza sunt multiple.

                            Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
        Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale televizorului

Vom discuta mai intai despre partea de imagine. Ecranul televizorului are diagonala de 121 cm si rezolutia full hd de 1920 x 1080p, acesta beneficiind si de tehnologii speciale, clariatea fiind una excelenta, o experienta de vizionare in conditii excelente si extrem de realista.
Acesta beneficiaza de tehnologiile speciale: HyperReal Engine, Wide Color Enhancer Plus si Clear Motion Rate 100 Hz. La nivelul caracteristicilor speciale, televizorul include urmatoarele preseturi: modul fotbal, film si natural, pentru o afisare cat mai realista in functie de continutul afisat.
Pe partea audio, regasim un sistem audio de doua difuzoare cu puterea totala de 20 de W, dotate cu tehnologii de la Dolby si DTS.

Functiile smart sunt cele intalnite pe majoritatea modelelor de la Samsung, experienta in utilizare fiind una foarte placuta. Datorita procesorului dual core, vom avea parte de rapiditate in lucru, trecerea de la o aplicatie la alta realizandu-se destul de rapid si fluent. Interfata este una foarte intuitiva, sistemul de operare fiind foarte bine realizat. Ne este oferit accesul la o gama larga de aplicatii, printre acestea fiind disponibil si un browser web care ne va permite sa navigam pe orice pagina de internet dorim.
Samsung 48H5203 include si functia de mediaplayer, pentru redarea continutului multimedia: filme si muzica la o calitate foarte buna. Compatibilitatea cu formatele este una ridicata, fiind posibila si partajarea continutului.

Pe partea de conectivitate, televizorul include conectori: hdmi, scart, o iesire audio optica, cat si un port rj-45 ce va permite conectarea la internet.
Receptionarea canalelor tv se realizeaza in mod digital, asta datorita tunerului de tip dvb-c/t integrat.

In concluzie, Samsung 48H5203 reprezinta o alegere foarte buna, televizorul dovedindu-se a fi unul foarte calitativ, investitia fiind una care cu siguranta merita.
Recomand !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates