marți, 31 martie 2015

Televizor Android Smart LED ORION , 122 cm, Full HD, PIF48-DLED-SA

Orion PIF48-DLED-SA face parte din noua gama de televizoare a anului 2015 , fiind un model calitativ si foarte bine dotat, disponibil in magazine la un pret foarte accesibil. Acest televizor este capabil in a oferi o experienta de vizionare foarte placuta, calitatea imaginilor fiind excelenta. Ecranul cu diagonala mare il face potrivit pentru vizionarea filmelor si a continutului hd de calitate. In plus, modelul beneficiaza de sistemul de operare Android, oferind accesul la o gama diversificata de aplicatii. Televizorul mai integreaza: o varietate mare de conectori, un sistem stereo de difuzoare ce vor asigura un sunet clar, dar si un tuner digital ce va permite receptionarea canalelor in formate superioare ale imaginii. Raportul calitate pret este unul foarte bun, dotarile televizorului fiind prea bune pentru pretul la care este comercializat.

Orion PIF48-DLED-SA integreaza un ecran cu diagonala de 122 de cm, rezolutia fiind cea Full HD de 1920 x 1080. Calitatea imaginilor este surpinzator de buna, culorile fiind reproduse cu acuratete, contrastul avand un nivel destul de bun. Luminozitatea poate atinge 300 de cd/mp, timpul de raspuns fiind de doar 8 ms. Vizionarea filmelor si a programelor tv vor deveni cu siguranta o placere pe acest televizor mare ce va asigura o experienta de vizionare extrem de realista.

                          Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
       Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale televizorului

Sistemul audio stereo are in componenta doua difuzoare de putere medie, calitatea sunetelor fiind destul de buna.
Pe partea smart, Orion PIF48-DLED-SA se remarca prin faptul ca este dotat cu sistemul de operare Android. Acesta ne ofera accesul la o gama diversificata de aplicatii dezvoltate special pentru televizor. Experienta in utilizare este una foarte placuta, vitezele de raspuns fiind destul de rapide.
Televizorul integreaza si functia de media player ce permite redarea filmelor la calitate HD, fiind suportate o diversitate de formate.
Receptionarea canalelor TV se realizeaza in format digital, asta datorita tunerului DVB-C/T integrat.
Conectivitatea este alcatuita dintr-o gama diversificata de conectori, regasindu-se aici: 2 porturi HDMI, 1 conector VGA, 1 conector scart, 3 intrari USB si un slot CI+. Conexiunea la internet se poate realiza prin rj-45 sau wireless.
Televizorul se mai evidentiaza si prin design, avand un aspect modern si elegant. Ecranul este marginit de catre o rama foarte subtire cu finisaje lucioase, suportul avand o forma stilata.

In concluzie, Orion PIF48-DLED-SA este un televizor care cu siguranta merita achizitionat, fiind o alegere foarte buna la un pret atractiv.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitionati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates