luni, 2 martie 2015

Laptop Asus F550JK-DM152D cu procesor Intel® Core™ i7-4710HQ 2.50GHz, Haswell™, 15.6", Full HD, 12GB, 240GB SSD, DVD-RW, nVidia GTX 850M 4GB, Free DOS, Black

Daca v-ati decis sa achizitionati un laptop performant, iar bugetul de care dispuneti este unul mai ridicat, va recomand atunci sa va indreptati atentia catre un model de la Asus.
F550JK-DM152D este modelul care mi-a atras atentia, fiind una dintre cele mai noi creatii ale producatorului taiwanez. Caractersticile laptop-ului sunt impresionante, dar si pretul este unul pe masura (aici pretul actualizat). Deci, daca pretul nu va reprezenta o problema pentru dumneavoastra, atunci va asigur ca investitia cu siguranta va merita. Un laptop dedicat performantelor care este si portabil in acelasi timp, ce promite sa concureze de la egal la egal cu un sistem desktop traditional. Deci, veti putea obtine nivelul de performanta dorit nu doar atunci cand sunteti acasa, ci si in orice deplasare.
Laptop-ul este creat in asa fel incat sa impresioneze prin toate aspectele. De la excelentele caracteristici pana la design-ul foarte atragator.

Pe partea de design, Asus F550JK-DM152D se face remarcat prin constructia sa moderna ce integreaza elemente stilistice speciale. Se poate observa aici si atentia spoarita la fiecare mic detaliu, calitatea constructiei fiind una exceptionala. Finisajele sunt foarte atragatoare, laptop-ul fiind realizat in culorile rosu si negru. Insertiile de culoarea rosu ne duc cu gandul la performantele ridicate pe care acesta le ofera, fiind un element definitoriu aparte.

                               Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
                 Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestuia

Dimensiunile de: 380 x 24.8 - 31.7 x 251 mm, alaturi de greutatea de 2.45 kg ii confera laptop-ului portabilitate, acesta fiind foarte usor de transportat, ceea ce il transforma in partenerul ideal intr-o calatorie de afaceri.

Tastatura este creeata special pentru a oferi o experienta comfortabila in tastare. La experienta de operare contrbuie si touchpad-ul cu suprafata lucioasa, foarte precis dealtfel.

Configuratia hardware a laptop-ului Asus F550JK-DM152D este una extrem de performanta, componentele integrate fiind cele de generatie actuala, din gama inalta. Aceasta configuratie este alcatuita dintr-un procesor de la intel, model i7 4710HQ cu patru nuclee ce ruleaza la frecventa standard de 2500 mhz si poate atinge 3500 mhz in turbo boost. Se bazeaza pe arhitectura haswell, fiind fabricat la tehnologia de 22 de nm. Memoria cache este de 6 MB. Un procesor care va face fata cu siguranta oricarei provcari solicitante prin excelentel performante pe care le furnizeaza.
Daca sunteti si un gamer pasionat, va voi mai da inca o veste buna. Acest laptop este ideal si pentru jocuri, placa video dedicata acestuia sustinand si utilizarea in astfel de activitati, nivelul grafic furnizat fiind unul inalt. Placa video integreaza un chipset de la nVidia, model GTX 850M, cat si o memorie de 4 GB.
Memoria ram integrata are capacitatea de 12 GB, fiind de tipul ddr 3 cu frecventa de operare de 1600 mhz.
Pe partea de stocare, Asus F550JK-DM152D include o unitate SSD cu capacitatea de 240 de GB ce va asigura accesarea extrem de rapida a datelor.

Ecranul are diagonala standard de 15.6 inch, rezolutia fiind cea full hd de 1920 x 1080, imaginile fiind reproduse cu fidelitate.

In ceea ce priveste dotarile multimedia, laptop-ul include un set de difuzoare stereo ce beneficiaza de tehnologia sonic master, o camera web cu rezolutia vga, microfon, cititor de carduri si o unitate dvd-rw pentru citire/scriere.

La nivelul conectivitatii, regasim o varietate mare de porturi, fiind disponibile: 1 port usb 2.0, 1 port usb 3.0, 1 conector hdmi, 1 conector vga si o iesire audio. Conexiunea la internet poate fi realizata prin wi-fi sau prin cablu. Acesta mai dispune si de conectivitate bluetooth.

Acumulatorul li-ion cu 4 celule va asigura o autonomie de functionare foarte buna, la acest aspect contribuind si componentele extrem de eficiente energetic.

In concluzie, Asus F550JK-DM152D reprezinta alegerea perfecta in cazul in care va doriti un laptop calitativ care sa va ofere un nivel ridicat de performanta, sa fie portabil si modern pe partea de design.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates