joi, 12 martie 2015

Combina frigorifica Liebherr CUPsl 3021, 284 l, Clasa A+, H 180 cm, Silver

Atunci cand vine vorba de aparate frigorifice, Liebherr este unul dintre cei mai importanti producatori, produsele acestora fiind recunoscute pentru calitatea si fiabilitatea excelenta de care dau dovada. Din gama acestora fac parte o mare varietate de modele, aceasta prezentare fiind dedicata modelului Liebherr CUPsl 3021. O combina frigorifica extrem de calitativa se se face remarcata printr-o serie de caracteristici excelente, asigurand pastrarea unei cantitati mari de alimente in conditii optime. Nici pretul nu este unul ridicat, fiind disponibila in magazine la un pret pe care majoritatea dintre noi il vom gasi accesibil. Deci, o alegere excelenta care cu siguranta merita.

Pe partea de design, combina frigorifica Liebherr CUPsl 3021 prezinta o constructie mdoerna si eleganta, fiind realizata la exterior in culoarea argintiu. Manerele sunt dispuse vertiacal, avand un aspect foarte stilat. Calitatea constructiei este una foarte buna, materialele ce alcatuiesc structura acesteia fiind extrem de calitative. Dimensiunile sunt de 180 x 55 x 62.9 cm, aceasta fiind destul de compacta.

                  Aici un pret foarte bun pentru aceasta combina frigorifica
        Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale produsului

Capacitatea neta totala este de 284 de litri, aceasta fiind foarte incapatoare. Spatiul este impartit in felul urmator: 196 de litri sunt alocati frigiderului, 84 de litri fiind alocati congelatorului.
Frigiderul este compartimentat intr-un mod foarte eficient, acesta integrand: 4 rafturi, 2 compartimente pentru depozitarea legumelor si a fructelor, 4 suporturi de usa si un suport pentru sticle. Aceste rafturi de sticla pot fi ajustate pe mai multe nivele pentru a permite stocarea si alimentelor mai voluminoase. Interiorul firigiderului este iluminat, la interior mai regasindu-se si termostatul reglabil ce permite ajustarea temperaturilor.
Congelatorul se imparte pe 3 compartimente, avand o capacitate de congelare de 4 kg/24 ore. Liebherr CUPsl 3021 beneficiaza si de functia speciala SuperFrost ce asigura congelarea rapida a alimentelor, fiind benefica si in privinta consumului energetic.
Sistemul de racire este cel clasic, racirea fiind asigurata de compresorul ce face parte din clasa climatica SN-ST. Performantele sunt foarte bune, alimentele fiind pastrate in conditii optime pentru un timp cat mai indelungat.
Autonomia fara curent este de pana la 27 de ore, fiind mentinute conditii ideale pentru stocarea alimentelor chiar si atunci cand o pana de curent intervine.
In ceea ce priveste consumul energetic, combina frigorifica se incadreaza in clasa A+ de eficienta, consumul fiind de doar 262 de kw pe an, fiind extrem de economicoasa.

In concluzie, Liebherr CUPsl 3021 reprezinta o alegere excelenta, fiind un aparat firogirific extrem de calitativ care cu siguranta merita achizitionat.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa o achizitonati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates