vineri, 13 martie 2015

Sistem Desktop Serioux Edge V2 cu procesor AMD FX 6100 Hexa Core 3.3GHz, 4GB RAM, 1TB HDD, AMD Radeon R7 240 2GB

Serioux Edge V2 prezinta una dintre cele mai atractive configuratii pe care un produs de acest tip le poate gazdui, fiind un sistem desktop decent ca si performante, ideal pentru utilizarea intr-o gama diversificata de activitati.
Pe langa faptul ca este accesibil ca pret, este si destul de performant, avand un raport calitate pret foarte bun, fapt ce il claseaza ca fiind unul dintre cele mai atractive sisteme desktop ce fac parte din categoria entry level. Acesta va putea raspunde cu siguranta cerintelor adresate de catre un utilizator dornic de a beneficia de performante si in activitati mai solicitante, configuratia hardware excelenta garantand acest lucru.
O configuratie hardware ce include componente foarte calitative, fiind posibila utilizarea si in activitati mai solicitante ce vor necesita resurse semnificante, activitati precum gaming-ul.
La nivelul configuratiei tehnice, sistemul desktop Serioux Edge V2 integreaza un procesor AMD cu sase nuclee, o placa video dedicata, o memorie ram de 4 GB si un HDD de capacitate mare.

                     Aici un pret foarte bun pentru acest sistem desktop
  Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestui sistem desktop

Procesorul AMD FX 6100 este extrem de capabil in a furniza performante excelente, fiind foarte rapid. Acesta se bazeaza pe un numar de 6 nuclee si ruleaza la frecventa standard de 3300 mhz, in turbo boost frecventa atingand 3900 de mhz. Memoria cache procesorului este de 14 mb, viteza de raspuns fiind una extrem de mica, aplicatiile fiind incarcate foarte rapid.
Placa video dedicata integreaza un chipset produs tot de catre AMD, model R7 240, acesta fiind insotit de catre o memorie DDR 3 cu capacitatea de 2 GB. Grafica furnizata este una excelenta, jocurile fiind rulate la un nivel grafic destul de bun.
Din aceasta configuratie mai face parte memoria ram de 4 GB, de tip DDR 3, cu frecventa de 1600 de mhz, dar si HDD-ul cu capacitatea de 1 TB ce va asigura stocarea unui volum mare de fisiere multimedia. Acest HDD opereaza la viteza de 7200 de rpm, avand un buffer de 32 de MB.
Sistemul integreaza si o unitate DVD-RW, pentru citirea si scrierea discurilor.
Placa de baza integreaza si un numar mare de porturi, fiind disponibile: 2 x PS2, 1 x VGA, 1 x RJ-45, 4 conectori usb 2.0 si 3 iesiri audio jack in 5.1 canale.
Sursa are puterea de 500 de W, asigurand puterea energetica necesara si in activitatile mai solicitante.
Carcasa este de tipul middletower, avand un design modern si elegant, aceasta fiind realizata in culoarea negru cu finisaje mate.

In concluzie, Serioux Edge V2 reprezinta o alegere excelenta, fiind un sistem desktop foarte calitativ ce include o configuratie destul de performanta, destul de accesibil ca pret.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitionati !

8 comentarii:

  1. Comparativ cu http://www.emag.ro/sistem-desktop-serioux-action-v12-cu-procesor-intelr-pentiumtm-dual-core-g3240-3-1ghz-haswell-4gb-ram-1tb-hdd-nvidia-gt-730-2gb-serioux-actionv12/pd/DNYK2MBBM/

    Cum se descurca pe partea de gaming. Stiu ca intel pentium dual core este un procesor destul de vechi însă placa video nvidia geforce gt 730 face o treaba destul de buna. Mi-ar prinde bine o mâna de ajutor. Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut. Performantele in jocuri furnizate de catre aceste doua sisteme vor fi extrem de similare. Cu toate va sistemul Action V12 integreaza o placa video ceva mai performanta, acesta va fi tras in jos de catre procesorul mai slabut, lucru observat si in alte activitati. In schimb, sistemul Edge V2 este ajutat de catre procesorul mai performant cu 6 nuclee, rezultand de aici o rapiditate sporita intr-o gama mai diversificata de activitati, aici regasindu -se si gaming-ul.
    Deci, iti recomand sa alegi acest Edge V2.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos pentru răspuns. Chiar aveam nevoie de ajutor :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Unde iti mai pot lasa întrebări? Tot aici sau?

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca mai ai vreo nelamurire sau ai nevoie un sfat cu privire la oricare alt produs, iti recomand sa lasi un comentariu pe acest blog. Iti voi raspunde cu placere si te voi ajuta sa faci alegerea corecta, care ti se potriveste.

    RăspundețiȘtergere
  6. As vrea sa aleg un sistem desktop bun pentru gaming care sa se încadreze in bugetul de 1500 de lei. Nu sunt sigur care este cel mai bun sistem desktop care sa se încadreze in prețul asta.(poate depăși cu maxim 50 de lei deoarece restul banilor sunt penru periferice)

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest Edge V2 este cel mai potrivit pentru bugetul tau si pentru domeniul de activitate vizat, oferind la acest pret un nivel decent al performentelor si in activitati precum gaming-ul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc mult pentru ajutor. Bafta in continuare. Ai niște reviewuri foarte bune !

    RăspundețiȘtergere

Designed By Blogger Templates