sâmbătă, 7 martie 2015

Laptop Lenovo IdeaPad G50-45 cu procesor AMD E1-6010 Dual-Core 1.35GHz, 15.6", 2GB, 250GB, AMD Radeon™ R2, Free DOS, Black

Daca va gasiti in categoria utilizatorilor nu atat de pretentiosi si sunteti in cautarea unui laptop ieftin, perfect pentru utilizarea in activitatile uzuale, atunci Lenovo G50-45 ar putea reprezenta solutia ideala pentru dumneavoastra. Un laptop comercializat la un pret extrem de bun ce va putea raspunde utilizarii in majoritatea activitatilor de baza solicitate, aici regasindu-se: browsing web, programe office, vizionare filme, etc. Raportul calitate pret este unul excelent, fiind alegerea perfecta in cazul in care aveti nevoie de un laptop mai putin performant ce vine de la un producator cunoscut pe aceasta piata. Modelul are ca si dotari o configuratie hardware acceptabila, un ecran mare cu rezolutie hd, un acumulator de mare putere, remarcandu-se si prin design.
Design-ul acestuia este unul foarte atragator, fiind extrem de reusit. Lenovo IdeaPad G50-45 este realizat in totalitate in culoarea negru, beneficiind de finisaje liniare pe suprafata de lucru, in forma texturata pe partea din spate. Un laptop care la exterior nu seamana deloc cu unul ieftin, calitatea constructiei fiind excelenta. Sta excelent si la capitolul portabilitate, dimensiunile compacte si greutatea redusa fiind aspectele care stau la portabilitatea ridicata a acestuia. Dimensiunile sunt de: 384 x 25 x 265 mm, greutatea fiind de 2.5 kg.

                             Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
              Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Tastatura Accutype, alaturi de touchpad-ul compatibil si cu gesturi multi-touch vor oferi un control foarte bun.
Configuratia hardware este alcatuita din: procesorul AMD E1-6010 cu doua nuclee ce ruleaza la o frecventa de 1350 mhz; placa video integrata AMD Radeon R2 si memoria ram de 2 GB, tip ddr 3 cu frecventa de 1600 mhz, fiind suportat si upgrade-ul de pana la 8 GB.
Pe partea de stocare se regaseste HDD-ul cu capacitatea de 250 de GB, un spatiu suficient ce va asigura inmagazinarea unui numar mare de fisiere multimedia.
Ecranul are diagonala de 15.6 inch, rezolutia acestuia fiind cea HD de 1366 x 768. Acesta beneficiaza de tehnologia VibrantView, afisand imaginile la o claritate excelenta, unghiurile de vizualizare reduse fiind singurul minus.
Acumulatorul cu 4 celule va asigura o autonomie foarte buna ce poate atinge si 5 ore, factorii de care autonomia va depinde fiind reprezentati de natura activitatilor, cat si de luminozitatea ecranului.
In ceea ce priveste dotarile multimedia, Lenovo G50-45 include: un sistem audio alcatuit din doua difuzoare cu puterea de 2W ce beneficiaza de tehnologia Dolby Advanced Audio V2, un cititor de carduri, microfon si o camera web cu rezolutia hd de 1280 x 720p pentru conveorbiri on-line la o calitate foarte buna.
Acesta mai include si o varietate mare de porturi, regasindu-se aici: 1 hdmi, 1 vga, rj-45, 2 usb 2.0, 2 usb 3.0 si o iesire audio. Mai dispune de wireless si bluetooth.

In concluzie, Lenovo G50-45 este un laptop excelent raportat la pretul lui. Cu toate ca performantele acestuia nu sunt atat de bune, va reusi cu siguranta sa asigure o experienta satisfacatoare in utilizare.
Dintre modelele ce fac parte din aceasta categorie de pret, acest Lenovo se claseaza ca fiind unul dintre cele mai atragatoare.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitionati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates