duminică, 29 martie 2015

Sistem Desktop Serioux Elite V10 cu procesor Intel® Core™ i3-4160 3.5GHz Haswell, 8GB RAM, 1TB HDD, AMD Radeon R7 250X 1024MB GDDR5

Sistemele desktop Serioux reprezintă alegerea perfectă atunci cand sunteţi in căutarea unui PC complet, cu un raport calitate pret excelent, care sa asigure un nivel bun al performanţelor in diverse activitati. Din gama acestora fac parte o varietate mare de modele, prezentarea de astazi fiind dedicata sistemului Elite V10. Un sistem desktop calitativ, dedicat in special gaming-ului, confguratia excelentă a acestuia asigurand un nivel ridicat al performantelor intr-o gama diversificata de activitati. O configuraţie echilibrata ce include un set de componente entry-level din generatia actuală foarte calitative, fiind sustinuta astfel utilizarea atat in activitatile uzuale, de zi cu zi, cat si in activitati mai solicitante. Pretul acestui sistem este unul destul de bun, raportat la toate aceste caracteristici excelente. Deci, o investie foarte buna care cu siguranta merita.

Veţi ramane surprinşi garantat de excelentele performante pe care acest sistem le va furniza. De exemplu, noile jocuri vor putea fi rulate fluent la un nivel grafic foarte bun. O experienta in utilizare foarte placuta care cu siguranţă va va indeplini aşteptările.

                     Aici un pret foarte bun pentru acest sistem desktop
           Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale sistemului

Serioux Elite V10 integreaza o configuratie alcatuita dintr-un procesor intel i3, o placa video dedicata cu chipset de la AMD, o memorie ram DDR 3 si un HDD cu o capacitate de stocare generoasa.
Procesorul intel core i3-4160 cu doua nuclee ruleaza la frecventa de 3600 de mhz si are o memorie cache de 3 MB, performantele furnizate fiind excelente. Un procesor extrem de capabil in a raspunde utilizarii in orice activitate.
Placa video dedicata integreaza un chipset de la AMD, model Radeon R7 250X si o memorie GDDR 5 de 1 GB, asigurand o grafica excelenta in jocuri sau activitati de editare video.
Aceasta configuratie este completata de catre memoria ram DDR 3 de 8 GB cu frecventa de 1600 de mhz, absolut suficienta in orice situatie si de catre HDD-ul cu capacitatea de 1 TB ce are un buffer destul de bun.

Placa de baza integreaza o gama diversificata de porturi, fiind disponibile: 4 porturi USB 2.0, 2 porturi USB 3.0, 2 conectori PS2, 1 conector VGA, 1 conector DVI, 1 conector RJ-45 si 3 iesiri audio.
Carcasa de tip middle-tower are un design modern, beneficiind de un set de elemente stilistice foarte atragatoare. Dimensiunile acesteia sunt de: 430 x 185 x 400 de mm, avand o structura destul de compacta.

In concluzie, Serioux Elite V10 este un sistem desktop calitativ care cu siguranta merita achizitionat, fapt dovedit de performantele excelentele acestuia, dar si de pretul destul de atractiv.
Recomand !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates