duminică, 22 martie 2015

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDB, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm, Negru

Samsung RB31FERNDB este o combina frigorifica moderna ce se face remarcata in privinta mai multor aspecte, oferind un spatiu suficient pentru depozitarea alimentelor, foarte bine compartimentat, integrand un sistem de racire performant, fiind foarte economica in privinta consumului energetic si destul de accesibila ca si pret. In plus, aceasta beneficiaza de o garantie de 10 ani la compresorul digital inverter, avand si un design foarte atragator. Un pachet de dotari foarte bun pentru un aparat frigorific ce face parte din aceasta categorie de pret. O investitie care cu siguranta merita, o alegere inspirata de care cu siguranta veti fi multumiti.

In primul rand, combina frigorifica Samsung RB31FERNDB se remarca prin design-ul modern si elegant. Unicitatea acestui design consta in faptul ca aceasta este realizata in culoarea negru, finisajele fiind foarte atragatoare si bine definite. Combina se va integra perfect intr-o bucatarie moderna, schimband complet infatisarea acestei incaperi. Dimensiunile sunt de: 185 x 59.5 x 66.8 cm, greutatea fiind de 65 de kg. Manerele sunt integrate in structura usilor, fiind dispuse pe orizontala. Usa frigiderului integreaza si panoul de control ce permite setarea temperaturilor din interiorul frigiderului si congelatorului pe diferite nivele.

             Aici un pret foarte bun pentru aceasta combina frigorifica
     Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale produsului

Capacitatea neta totala este de 310 litri, figiderul avand caapcitatea de 212 litri, iar congelatorul capacitatea de 98 de litri. Compartimentarea eficienta a interiorului asigura un spatiu suficient ce permite stocarea unei cantitati mari de alimente.
Frigiderul este impartit pe 4 rafturi, realizate din sticla, dintre care unul glisant. In partea inferioara este situat un compartiment pentru legume sau fructe. Usa integreaza 3 suporturi, cel de la mijloc fiind ajustabil. Ca accesorii, acesta dispune de un suport pentru oua si un suport pentru sticle.
Frigiderul beneficiaza si de iluminare pe led-uri, acestea asigurand o lumina puternica si stralucitoare.
Congelatorul integreaza 3 compartimente cu deschidere completa, realizate din plastic. Capacitatea de congelare este de 12 kg/ 24 ore, fiind asigurat un randament excelent.

Sistemul de racire no frost asigura mentinerea temperaturii la valori constante in toate punctele frigiderului si previne formarea ghetii in congelator. Acest sistem este sustinut de curenti reci de aer (multiflow), alimentele fiind pastrate in conditii optime pentru perioade cat mai indelungate de timp.

Compresorul beneficiaza de tehnologia inverter, avand o garantie de 10 ani, fiind foarte fiabil, eficient si extrem de silentios.
Samsung RB31FERNDB face parte din clasa A+ energetica, consumul anual de curent fiind de doar 298 de kw.
Zgomotul atinge un maxim de 39 de dB, o valoare impresionanta as spune, aceasta fiind foarte silentioasa.

In concluzie, Samsung RB31FERNDB reprezinta o alegere foarte buna, fiind o combina frigorifica foarte calitativa si fiabila ce va asigura pastrarea alimentelor in conditii optime.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa o achizitionati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates