duminică, 15 martie 2015

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDWW, 310 l, Clasa A+, No frost, H 185 cm, Alb

Samsung RB31FERNDWW reprezinta alegerea ideala atunci cand sunteti in cautarea unui aparat frigorific de calitate si performant, care sa integreze o serie de caracteristici foarte bune, dar sa nu fie nici prea scump. Fiind comercializata la un pret foarte competitiv, aceasta combina frigorifica se face remarcata prin mai multe aspecte, dotarile fiind excelente. Datorita capacitatii mari de depozitare, a consumului energetic redus si a sistemului de racire performant, modelul se claseaza ca fiind unul dintre cele mai atragatoare, avand un raport calitate pret foarte bun. Daca mai luam in calcul si faptul ca este produsa de catre firma Samsung, unul dintre cei mai importanti producatori si pe segmentul de electrocasnice, vom descoperi o investitie care cu siguranta merita.
Aspectul combinei este unul modern si elegant, fiind realizata la exterior in culoarea alb. cu manerele situate pe orizontala si panoul de control regasit pe usa frigiderului.
Dimensiunile sunt de: 185 x 59.5 x 66.8 cm, spatiul ocupat fiind unul destul de redus. Greutatea este de 65 de kg.
Capacitatea neta totala este de 310 litri, frigiderul avand capacitatea de 212 litri, iar congelatorul capacitatea de 98 de litri, combina frigorifica fiind foarte incapatoare.

                  Aici un pret foarte bun pentru aceasta combina frigorifica
           Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acesteia

Interiorul este compartimentat pe mai multe rafturi si compartimente, fiind organizat intr-un mod foarte eficient, fapt ce va permite stocarea unei cantitati mari de alimente.
Frigiderul se imparte pe: 3 rafturi realizate din sticla, 1 raft glisant, 1 cutie pentru depozitarea legumelor si a fructelor, 1 suport de sticle si 3 suporturi dispuse pe usa.
Congelatorul prezinta o compartimentare obisnuita, integrand 3 compartimente de plastic glisante.
Sistemul de racire beneficiaza de tehnologia no frost, asigurand o racire uniforma, fapt ce va impiedica formarea ghetii in interiorul congelatorului. De asemenea, acest sistem asigura mentinerea temperaturii si a umiditatii la valori constante, racierea fiind efectuata cu ajutorul curentilor reci de aer, alimentele fiind pastrate in conditii optime pentru perioade cat mai indelungate.
Compresorul cu inversor digital este unul dintre cele mai performante din categoria sa, avand o fiabilitate ridicata - 10 ani garantie din partea producatorului, fiind foarte eficient si silentios.
Samsung RB31FERNDWW face parte din clasa A+ energetica, consumul anual de curent fiind de numai 299 de kw, eficienta fiind una foarte ridicita.
Nivelul de zgomot este de 39 de dB, aceasta fiind foarte silentioasa.

In concluzie, Samsung RB31FERNDWW reprezinta o alegere foarte buna, fiind o combina frigorifica foarte calitativa ce va asigura pastrarea in conditii optime a alimentelor pentru un timp cat mai indelungat, toate acestea cu un consum energetic foarte redus.
Acestea fiind spuse, va recomcnad cu incredere sa o achizitionati !

Un comentariu:

  1. Salutare, te intereseaza sa vinzi blog-ul ?

    Daca esti interesat contacteaza-ma pe adresa de mail: 24monden@gmail.com si spune-mi un pret.

    mersi

    RăspundețiȘtergere

Designed By Blogger Templates