luni, 30 martie 2015

Laptop Asus N751JK-T7174D cu procesor Intel® Core™ i7-4710HQ, 2.50GHz, Haswell™, 17.3", Full HD, 8GB, 1TB, DVD-RW, nVidia GeForce GTX 850 4GB, Free DOS, Grey Silver

Asus N751JK-T7174D poate reprezenta solutia perfecta atunci cand sunteti in cautarea unui laptop calitativ, care sa sustina utilizarea intr-o gama larga de activitati prin furnizarea unor performante excelente. Avand la interior o configuratie puternica, acesta va asigura un nivel ridicat al performantelor in activitati de tot felul, fiind alegerea ideala pentru un utilizator ceva mai pretentios care isi doreste calitate la un pret acceptabil. Pretul laptop-ului este unul decent, daca ne raportam la dotarile excelente ale acestuia.

Pe langa puternica configuratie hardware ce are in componenta un procesor high end de la Intel si o placa video dedicata de la nVidia, acesta mai integreaza si un set de caracteristici foarte bune, dotarile fiind completate de catre: ecranul Full HD calitativ, acumulatorul de capacitate mare, sistemul de difuzoare bang & olufsen, dar si de HDD-ul incapator.
In plus, laptop-ul are un design foarte modern si elegant, caliatea constructiei fiind una ireprosabila, acesta fiind realizat din aluminiu.
O alegere inspirata care cu siguranta merita, fapt dovedit de toate aceste caracteristici prin care acest model se face remarcat.

                              Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
          Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Design-ul laptop-ului Asus N751JK-T7174D este evidentiat de finisajele metalice, extrem de bine realizate. Capacul prezinta un model de cercuri concentrice, fapt ce contribuie la aspectul distinctiv al laptop-ului. Suprafata de lucru este realizata tot in culoarea argintiu, singurele insertii de culoarea negru fiind regasite la nivelul ramei ce margineste ecranul.
Carcasa este realizata din aluminiu, dimensiunile laptop-ului fiind de 415 x 30.4 - 34.5 x 280 mm, iar greutatea de 3.4 kg.

Tastatura iluminata asigura o experienta comfortabila in tastare, fiind posibila utilizarea si in conditii de luminozitate redusa. Touchpad-ul cu suprafata alunecoasa este foarte precis, fiind compatibil si cu gesturile multi-touch.

Configuratia hardware a laptop-ului Asus N751JK-T7174 se bazeaza pe un procesor Intel Core i7 cu 4 nuclee bazat pe arhitectura Haswell ce ruleaza la frecventa standard de 2500 mhz. Turbo Boost asigura mai multa performanta atunci cand este necesar, frecventa maxima atinsa in aceasta etapa find de 3500 de mhz.
Placa video dedicata integreaza un chipset de la nVidia, model GTX 850M, dar si o memorie DDR 3 atasata de 4 GB.
Memoria RAM are capacitatea de 8 GB, fiind de tipul DDR 3, cu frecventa de 1600 de mhz.

Cum se poate observa, avem de a face cu o configuratie foarte puternica ce va asigura un nivel ridicat al performantelor si in activitatile solicitante. De exemplu jocurile vor putea fi rulate la un nivel grafic inalt, fiind asigurata in acest sens o experienta multimedia foarte placuta.

HDD-ul asigura stocarea a 1000 de GB de fisiere, fiind foarte incapator si destul de rapid, avand un buffer decent.

Autonomia este una destul de ridicata, laptop-ul intrgrand un acumulator li-ion cu 6 celule ce va asigura functionarea pe durate de pana la 7 ore, in functie de programele rulate. Acesta poate fi tinut in stand-by pana la 14 zile la o singura incarcare, modelul beneficiind de caracteristica instant-on ce va asigura repornirea din acest mod doar in 2 secunde.

Ecranul cu diagonala de 17.3 inch are rezolutia Full HD de 1920 x 1080, afisand imaginile la o claritate excelenta. Pe partea de imagine se remarca tehnologia Splendid ce regleaza automat gama de culori si precizia culorilor, fiind asigurata o calitate foarte buna in orice situatie, vizionarea filmelor HD si gaming-ul devenind o placere.

Dotarile multimedia sunt reprezentate de catre: unitatea dvd-rw, camera web cu rezolutie hd, cititorul de carduri SD si MMC si microfonul integrat, fiind completate de catre sistemul de difuzoare. Sistemul audio are in componenta doua difuzoare si un subwoofer ce provin de la producatorul Bang & Olufsen, specializat in acest domeniu. Sunetele vor fi redate la o claritate foarte buna, fiind asigurata o experienta multimedia completa.

Pe partea de conectivitate, modelul vine echipat cu: 4 porturi USB 3.0 ce vor asigura transferul fisierelor la viteze foarte rapide, 1 conector Mini DisplayPort, 1 conector HDMI, o iesire audio si un port RJ-45. Acesta mai dispune de wireless si de bluetooth.

In concluzie, Asus N751JK-T7174D este unul dintre cele mai atractive laptop-uri disponibile in momentul de fata pe piata, lasand o impresie placuta per total, fapt dovedit de excelentele caracteristici, dar si de design-ul foarte modern.
O alegere foarte buna care cu siguranta va merita efortul financiar.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitionati !

                                      Cumpara laptop-ul de aici la un pret foarte bun

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates