marți, 17 martie 2015

Laptop Asus X555LD-XX063D cu procesor Intel® Core™ i3-4030U 1.90GHz, Haswell™, 4GB, 500GB, nVidia GeForce 820 2GB, Free DOS, White

Asus X555LD-XX063D este un laptop ce face parte din gama entry-level, decent ca si specificatii, comercializat la un pret foarte atragator. Caracteristicile acestuia sunt foarte bune, remarcandu-se atat prin dotarile excelente, cat si prin design-ul elegant. Performantele sunt medii, fiind posibila utilizarea intr-o gama larga de activitati. Reprezinta alegerea perfecta in cazul in care va doriti un PC portabil, care sa va asigure nivelul de performanta necesitat de majoritatea activitatilor office si multimedia.

Configuratia hardware ce include componente foarte calitative va garanta aceste performante mai mult decat decente, laptop-ul fiind unul foarte atragator si in privinta altor aspecte.
Acesta se remarca si prin design, fiind un model al seriei X, integrand serie de elemente stilistice foarte elegante. Laptop-ul este realizat la exterior in culorile alb si negru, finisajele fiind extrem de atragatoare si bine definite. Calitatea constructiei este excelenta pentru un model ce face parte din aceasta categorie de pret. Dimesiunile sunt de 382 x 25.8 x 256 mm, iar greutatea de 2.3 kg, fiind portabil si usor de transportat pe oriunde.

                             Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
          Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale laptop-ului

Configuratia hardware a laptop-ului se remarca prin procesorul performant, dar si prin placa video dedicata, aceasta configuratie mai integrand si o memorie ram suficienta pentru a sustine activitatile rulate in pararel, cat si un hdd cu capacitatea de stocare ridicata.
Procesorul intel core i3, bazat pe arhitectura haswell, ruleaza la frecventa de 1900 mhz, avand in dotarea sa doua nuclee si o memorie cache de 3 MB. Un procesor rapid ce va garanta performante excelente in majoritatea activitatilor.
Placa video dedicata beneficiaza de un chipset nVidia GeForce 820M si o memorie DDR 3 de 2 GB, performantele grafice fiind destul de bune, inclusiv in jocuri
Memoria ram de 4 GB, cu frecventa de 1600 mhz se dovedeste a fi suficienta chiar si atunci cand veti rula mai multe programe simultan pe acesta.
HDD-ul cu capacitatea de 500 de GB asigura stocarea unui volum mare de fisiere fisiere multimedia.

Autonomia de lucru este una destul de buna, acumulatorul cu 4 celule asigurand pana la 5 ore de utilizare.

Ecranul laptop-ului Asus X555LD-XX063D are diagonala de 15.6 inch, benficiind de tehnologia LCD-LED, rezolutia acestuia fiind cea hd de 1366 x 768, imaginile fiind afisate la o claritate foarte buna.

Dotarile multimedia sunt reprezentate de: unitatea dvd-rw, cititorul de carduri SD, camera web vga, microfon, dar si de sistemul audio integrat. Difuzoarele stereo beneficiaza de tehnologia Sonic Master, sunetele fiind redate la o claritate destul de buna.
Laptop-ul mai integreaza si o gama diversificata de conectori. Regasim aici: 2 porturi usb 3.0, 1 port usb 2.0, hdmi, iesire audio, cat si un conector rj-45. Mai dispune de wireless si de bluetooth.

In concluzie, Asus X555LN-XX063D este un laptop calitativ care cu siguranta merita achizitionat, fiind o alegere excelenta in cazul in care va doriti un dispozitiv performant la un pret competitiv.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitionati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates