duminică, 8 martie 2015

Televizor LED Smart TV 3D Philips, Full HD, 107 cm, Ambilight, 42PFS7509

Din seria televizoarelor cu rezolutie Full HD a ecranului si functii smart, Philips 42PFS7509 este clasat ca fiind unul dintre cele mai atractive modele, fiind disponibil in magazine la un pret foarte bun, raportat la excelentele caracteristici din dotare. Acesta este capabil in a oferi o experienta multimedia si de vizionare extraordinara, fiind un televizor care impresioneaza in privinta multor aspecte, remarcandu-se prin calitatea foarte buna a imaginilor, dar si a sunetelor, prin functiile smart decente, prin conectivitatea bogata, dar si prin design-ul modern ce inspira eleganta.
Dotarile sunt surprinzator de bune pentru un televizor ce are un pret nu atat de ridicat, fiind o investitie care merita cu siguranta, o alegere cat se poate de inspirata de care cu siguranta veti fi impresionat.
Pe partea de design, Philips 42PFS7509 prezinta o realizare moderna, de dimensiuni slim. Rama ce margineste ecranul este extrem de subtire, fiind aproape insesizabila. La design-ul modern contribuie si suportul de masa stilat si extrem de atragator. Calitatea constructiei este excelenta, acest lucru observandu-se si la finisajele calitative, cu aspect metalic.

                            Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
          Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale televizorului

Ecranul cu rezolutia Full HD de 1920 x 1080 are diagonala de 107 cm, televizorul integrandu-se perfect in orice incapere, fiind foarte usor de amplasat, asta si datorita dimensiunilor reduse. Claritatea imaginilor este una fantastica, fapt datorat tehnologiilor speciale cu rol decisiv in reproducerea fidela si extrem de realsita a acestor imagini. Regasim aici tehnologiile: Pixel Precise HD, Perfect Natural Motion, Perfect Motion Rate 800 Hz si Micro Dimming. La experienta de vizionare contrbuie si tehnologia speciala Ambilight, ce mareste imaginea prin proietcatrea pe peretele din spate a unei zone luminoase.
Vom putea reda si continut in formatul 3D, fiind incluse 4 perechi de ochelari pasivi in pachet.
Sistemul audio al televizorului Philips 42PFS7509 este de tip 2.1, puterea totala fiind de 70 de W. Acesta integreaza 2 difuzoare stereo cu puterea de 20 de W, avand in dotare si un subwoofer extern wireless cu puterea de 50 de W. Se fac remarcate aici tehnologiile: Ambi wOOx, Natural Sound, Incredible Surround si Clear Sound. Claritatea sunetelor este una foarte buna pentru difuzoarele unui televizor.
Functiile smart sunt cele intalnite la majoritatea televizoarelor Philips, fiind oferit accesul la o gama larga de aplicatii de tot felul. Viteza de raspuns este una destul de buna, asta si datorita procesorului rapid cu doua nuclee.
Acesta mai integreaza si un player multimedia ce va permite redarea continutului video la calitate hd, fiind suportate o gama larga de formate.
Tunerul digital integrat va asigura receptionarea canalelor la calitate superioara, in formatele digitale SD si HD, fiind de tipul DVB-C/T/T2/S/S.
Televizorul sta excelent si pe partea de conectivitate, integrand: 4 porturi hdmi, component, scart, o iesire audio digitala si 2 conectori usb 2.0. Pentru conexiunea la internet este disponibil conectorul rj-45, dar si wi-fi pentru o conexiune fara fir.

In concluzie, Philips 42PFS7509 reprezinta solutia ideala in cazul in care sunteti in cautarea unui televizor calitativ cu functii variate si o calitate excelenta a imaginii la un pret acceptabil, fiind o alegere inspirata care cu siguranta merita.
Recomand !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates