marți, 3 martie 2015

Laptop Asus X555LD-XX085D cu procesor Intel® Core™ i5-4210U 1.70GHz, Haswell™, 4GB, 500GB, nVidia GeForce 820 2GB, Free DOS, Black

Laptop-urile ce fac parte din noua gama X a celor Asus mi-au lasat o impresie foarte placuta, aspectele prin care acestea se impresioneaza fiind: design-ul elegant, portabilitatea ridicata, performantele exclente, precum si pretul bun raportat la configuratia modelului.
In articolul de astazi va voi prezenta un laptop apartinand acestei serii care respecta toate aceste principii, fiind vorba despre un model entry-level, mediu ca si performante.

Asus X555LD-XX085D are in componenta toate caracteristicile necesare pentru a putea fi numit un laptop de calitate. La un pret cat se poate de bun, acesta integreaza o configuratie tehnica avansata, fiind capabil sa ofere un nivel destul de bun al performantelor intr-o gama larga de activitati.
Componentele calitative, precum procesorul intel core i5, cat si placa video dedicata nVidia il vor face potrivit si pentru utilizarea si in activitati mai solicitante. Dimensiunile reduse si greutatea scazuta ii vor conferi o portabilitate ridicata, fiind partenerul ideal intr-o calatorie. Deci, investitia este una care cu siguranta merita, caracteristicile excelente, dar si pretul bun il vor transforma in alegerea ideala si recomandata.

                             Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
           Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Pe partea de design, laptop-ul impresioneaza prin constructia sa moderna si atragatoare, cu finisaje stilate, fiind realizat in culorile negru si argintiu. Alternarea intre aceste doua culori, cat si folosirea unor finisaje cu forma texturata ii confera acestuia o nota de rafinament aparte.
Dimensiunile sunt de 382 x 25.8 x 256 mm, iar greutatea de 2.3 kg, laptop-ul fiind unul extrem de portabil.

La nivelul caracteristicilor tehnice, Asus X555LD-XX085D integreaza o configuratie hardware performanta, componentele integrate fiind de ultima generatie. Din aceasta confguratia face parte un procesor de la intel, model core i5 4210U cu doua nuclee cu ruleaza la frecventa de 1700 mhz. Datorita tehnologiei turbo boost ce activeaza putere suplimentara atunci cand este necesar, frecventa va putea ajunge si pana la 2700 mhz. Placa video este de tip dedicata, chipset-ul fiind de la nVidia, model 820 M. Aceasta placa video este insotita de o memorie de 2 GB, performantele grafice furnizate fiind destul de bune, chiar si in jocuri. Configuratia mai include si o memorie ram de 4 GB, de tip ddr 3, cu frecventa de 1600 mhz.
Pe partea de stocare, laptop-ul include un HDD cu capacitatea de 500 de GB.

Display-ul are diagonala de 15.6 inch, rezolutia acestuia fiind de 1366 x 768. Un ecran calitativ ce va afisa imaginile la o claritate foarte buna.
Acumulatorul laptop-ului este unul de generatie noua, avand doua celule. Prin urmare, autonomia furnizata va fi destul de buna, in medie de cateva ore.

Dotarile multimedia ale laptop-ului Asus X555LD-XX085D sunt reprezentate de catre: unitatea dvd-rw, microfon, camera web, cititorul de carduri si difozarele stereo bazate pe tehnologia sonic master.
Aceste difuzoare vor asigura un sunet clar, precis si destul de puternic.
Pe partea de conectivitate, regasim ca si dotari: 1 port usb 2.0, 2 porturi usb 3.0, vga, hdmi, o iesire audio, rj-45, wireless si bluetooth.

In concluzie, Asus X555LD-XX085D reprezinta o alegere cat se poate de inspirata, asta in cazul in care sunteti in cautarea unui laptop calitativ si nu doriti sa cheltuiti o suma atat de mare de bani.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitionati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates