sâmbătă, 7 martie 2015

Televizor LED Smart TV 3D Philips, Full HD, 107 cm, Ambilight, 42PFS7109

Philips este unul dintre producatorii de renume pe piata de televizoare, gama acestora fiind una extrem de diverisificata, cu modele de tot felul, create special pentru a satisface cerintele adresate de utilizatorii ce isi doresc calitate la preturi avantajoase.
In articolul de astazi vom vorbi de televizorul Philips 42PFS7109, unul dintre cele mai atragatoare modele ale seriei entry-level ce ofera un raport calitate/pret imbatabil. Caracteristicile acestuia sunt excelente, claritatea superba a imaginilor si functiile smart avansate fiind punctele forte.
O alegere cat se poate de inspirata, mai ales ca pretul este unul foarte atragator in momentul de fata. Deci, o investitie care cu siguranta merita, factorii care definesc aceasta alegere fiind reprezentati de caracteristici, dar si de pret.
Excelentele caracteristici sunt completate de catre design-ul modern si bine realizat, evidentiat de rama ultra subtire, de lateralele cu finisaje metalice, de suportul de masa de stilat, dar si de dimensiunile reduse raportat la marimea ecranului. Un televizor foarte atragator prin prisma design-ului ce se va integra perfect intr-o incapere moderna.

                            Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
        Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale televizorului

Pe partea de imagine, Philips 42PFS7109 integreaza un ecran cu diagonala de 107 cm, rezolutia fiind cea Full HD de 1920 x 1080p. Imaginile sunt afisate la o claritate excelenta, la acest asepct contrbuind si tehnologiile speciale: micro dimming, perfect motion rate 600 Hz si Pixel Precise HD.
Acesta integreaza si sistemul Ambilight, o tehnologie speciala ce mareste virtual imaginea prin proiectarea pe peretele din spate a unei zone luminoase.
Per total, o claritate foarte buna a imaginilor ce se traduce printr-o experienta desavarsiata de vizionare, marcata de un realism incredibil.
Ar mai fi de specificat ca poate reda si continut 3D, ca accesorii find incluse 4 perechi de ochelari pasivi.
Sistemul audio integrat este stereo si are puterea de 20 de W, beneficiind de tehnologiile speciale ale suntelului: smart stereo, natural sound, clear sound si altele, claritatea sunetelor fiind exclelenta.
In ceea ce priveste functionalitatea smart, Philips 42PFS7109 beneficiaza de noua versiune a sistemului de operare, viteza de raspuns fiind imbunatatita comparativ cu seriile anterioare. Asta si datorita procesorului dual core, benefic in privinta rapiditatii. Functiile smart ne ofera accesul la o gama variata de aplicatii, o experienta multimedia captivanta.
Televizorul integreaza si functia de media player ce ne va permite sa redam continut video in diferite formate, la rezolutie hd, la cea mai buna calitate.
La nivel de conectivitate se regasesc conectori de tipul: hdmi, scart, component; o iesire audio digitala; rj-45 si wireless pentru conexiunea la internet.

In concluzie, Philips 42PFS7109 este unul dintre cele mai atragatoare modele de televizoare disponbile in momentul de fata pe piata, fiind o alegere excelenta, asta si datorita pretului foarte bun la care acesta este disponibil in stocurile magazinelor.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitionati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates