joi, 5 martie 2015

Masina de spalat rufe Hansa AWN610D, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb

Hansa AWN610D este o masina de spalat ieftina, foarte calitativa in schimb, avand in dotarea sa o serie de caracteristici excelente ce vor asigura o spalare perfecta si foarte eficienta, fiind alegerea ideala atunci cand sunteti in cautarea unui astfel de produs care sa respecte principiile calitatii, dar sa fie si foarte ieftin.
Aceasta se remarca prin capacitatea mare de incarcare, eficienta ridicata, gama diversificata de programe, dar si prin design-ul elegant.
Investitia este una care cu siguranta merita, aceasta masina de spalat avand in dotarea sa caracteristici disponibile in general doar la modelele ce fac parte din gamele superioare de pret. Aceasta este de fapt si deviza celor de la Hansa, de a oferi calitate la preturi acceptabile, acest producator demonstrand ca nu pretul este factorul care va decide calitatea unui anumit produs. Deci, o masina de spalat care merita cu siguranta sa o achizitionati.
Pe partea de design, Hansa AWN610D prezinta o constructie moderna si eleganta, un aspect foarte placut ce iese in evidenta prin forma stilata a panoului de control, dar si prin hubloul larg, de diamentru mare. Dimensiunile modelului sunt de 84.5 x 59.7 x 52.7 cm, iar greutatea de 68.5 kg.

                 Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat rufe
     Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale masinii de spalat

Acest panou de control dispune de o interfata simplista ce va permite alegerea programului cu usurinta. Se remarca aici si prezenta unui display lcd ce va afisa diferite informatii referitoare la programul ales, precum timpul ramas pana la finalizarea acelui program.
Hubloul are diamentrul de 44 de cm, deschiderea fiind una destul de larga, pana la 120 de grade, rufele fiind foarte usor de manevrat. Tamburul are un volum de 47 de litri, capacitatea de incarcare fiind de 6 kg. O capacitatea absolut suficienta de va asigura spalarea unei cantitati mari de rufe.
Stoarcerea este una absolut perfecta, cele 1000 de rotatii pe minut la care se realizeaza centrifugarea vor asigura performante maxime in aceasta etapa.
In ceea ce priveste eficienta energetica, Hansa AWN610D este o masina de spalat foarte economica, fiind inclusa in clasa A+, cu un consum de doar 1.02 kw in programul standard de spalare.
Gama de programe este una foarte diversificata, fiind disponibile 15 programe de spalare, printre care: un program rapid de doar 15 minute, program bumbac, sintetice, spalare manuala, usor de calcat, mix, sport, un program cu prespalare, cat si altele.
Performantele la spalare sunt excelente, asta si datorita programelor diversificate ce se vor asigura delicatetea sau puterea necesara in functie de articolele introduse.
La nivelul caracteristicilor speciale se regasesc sistemul de siguranta impotriva copiilor si sistemul detectare spuma. Este disponibila si functia de programare intarziata.
Nivelul de zgomot in timpul spalarii este de 58 de dB, in timpul etapei de centrifugare fiind de 77 de dB, aceasta fiind destul de silentioasa.

In concluzie, Hansa AWN610D reprezinta alegerea perfecta atunci cand sunteti in cautarea unei masini de spalat calitative la un pret foarte bun, acest produs reusind sa se ridice la inaltimea asteptarilor prin performantele excelente furnziate la spalare, dar si prin eficienta energetica ridicata.
Acestea fiind spuse, va recomand sa o achzitionati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates