marți, 10 martie 2015

Masina de spalat vase Beko DFN1536, 12 seturi, 5 programe, 60 cm, Clasa A+

Masina de spalat vase este unul dintre cele mai utile produse electrocasnice pe care o bucatarie le poate integra, asigurand spalarea la perfectie a intregii vesele fara vreun efort din partea noastra.
O solutie ingenioasa care ne va usura de aceasta activitate manuala, neplacuta si consumatoare de timp. Pentru a beneficia de un astfel de produs nu va fi necesar sa cheltuim o suma mare de bani, fiind disponibile pe piata o varietate mare de modele, comercializate la preturi foarte avantajoase. Exemplul perfect, in concordanta cu aceasta afirmatie este masina de spalat vase Beko DFN1536, disponibila in magazine la un pret foarte accesibil. Aceasta integreaza o serie excelenta de caracteristici, fiind o alegere inspirata care cu siguranta merita. Se evidentiaza prin: capacitatea     mare de spalare, consumul energetic redus, dar si prin gama diversificata de programe.
In ceea ce priveste design-ul, aceasta prezinta o constructie clasica, de tip standard care la prima vedere nu impresioneaza cu nimic. Exteriorul este realizat in totalitate in culoarea alba, fiind un aparat electrocasnic modern ce se va integra la perfecte intr-o bucatarie eleganta. Cu toate ca design-ul nu este unul din punctele forte, aceasta impresioneaza cu siguranta la alte capitole.

                  Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat vase
                Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acesteia

Dimensiunile sunt de 85 x 60 x 57 cm, ocupand un spatiu destul de redus acolo unde va fi amplasata.
Capacitatea acesteia este de 12 seturi, fiind posibila spalarea unei cantitati mari de vase, de diferite forme si marimi. Interiorul se imparte pe doua rafturi, fiind compartimentat foarte eficient pentru a permite incarcarea cu cat mai multe articole de vesela.
In ceea ce priveste consumul, Beko DFN1536 este inclusa in clasa A+ energetica, consumul de curent fiind de numai 1.02 kw in ciclul obisnuit de spalare. Consumul de apa este deasemenea foarte redus, de doar 14 litri la o spalare.
Programele de spalare disponibile sunt 5 la numar, regasindu-se aici: programul mini 30, programul eco 50, programul intensiv 70, programul Quick & Clean si cel cu prespalare. Este disponibila si optiunea de incarcare la jumatate, fiind ideal sa o activati atunci cand aveti de spalat o cantitate mai mica de vase si doriti sa beneficiati de aceeasi eficienta excelenta.
Performantele la spalare sunt excelente, vasele fiind curatate extrem de bine, rezultatele fiind impresionante. Acest fapt se datoreaza si tehnologiilor speciale folosite la spalare, dar si a programelor diversificate ce vor asigura puterea de spalare necesara in functie de gradul de murdarie al veselei.
Panoul de control este situat in partea superioara, acesta integrand 4 butoane si mai multi indicatori luminosi.
Nivelul de zgomot este de 49 de dB, functionarea fiind una destul de silentioasa.

In concluzie, Beko DFN1536 reprezinta una dintre cele mai bune alegeri atunci cand doriti a va achizitiona o masina de spalat vase performanta si accesibila ca pret.
Recomand !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates