duminică, 22 martie 2015

Masina de spalat rufe cu incarcare frontala Whirlpool AWIC 10914 6th Sense Infinite Care, 10 kg, 1400 RPM, Clasa A-30%, Alb

Daca doriti a va achizitiona o masina de spalat performanta si bine dotata, care sa asigure spalarea la perfectie a unei cantatati mari de rufe cu un consum scazut de resurse, va recomand atunci sa alegeti modelul AWIC 10914 de la Whirpool. Aceasta se remarca printr-o gama diversificata de aspecte, fiind una dintre cele mai calitative masini de spalat disponibile in momentul de fata pe piata. Cu toate ca pretul este ceva mai ridicat, investitia este una care cu siguranta merita, caracteristicile acestui produs electrocasnic fiind superbe. Reprezinta alegerea perfecta in cazul in care faceti parte dintr-o familie mai numeroasa si aveti nevoie de o masina de spalat incapatoare care sa indeplineasca o functionalitate excelenta. Avand o capacitate de incarcare de 10 kg, un consum energetic foarte redus, o gama variata de programe si tehnologii speciale precum 6th sense infinite care, masina este classata ca fiind una dintre cele mai performante.
Design-ul este unul foarte modern, masina de spalat remarcandu-se prin aspectul elegant si bine definit.

               Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat
  Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale masinii de spalat rufe

Suprafata acesteia este realizata in culoarea alb, hubloul avand o culoare inchisa. Panoul de control este situat in partea superioara si integreaza un selector rotativ pentru programe si mai multe butoane pentru setarea optiunilor. Regasim aici si un afisaj LCD ce ne permite sa setam temperatura, viteza de centrifugare, aifsaj care va afisa si optiunile alese, dar si timpul ramas pana la finalizarea programului.
Dimensiunile sunt foarte compacte, mai exact de 85 x 59.5 x 60 cm, greutatea fiind de 80 de kg.
Capacitatea de 10 kg va asigura spalarea unei cantitati mari de rufe, fiind de doua ori mai incapatoare fata de o masina de spalat obisnuita. Tamburul este realizat din otel inoxidabil, cuva fiind realizata din polipropilena.
Centrifugarea se realizeaza la viteza de 1400 de rotatii pe minut, fapt ce asigura o stoarcere perfecta.
Programele de spalare sunt foarte diversificate, fiind disponibile programe pentru spalarea rufelor din: bumbac, sintetice sau lana. Se mai remarca programele: mix, colorate, eco si cel rapid.
Whirlpool AWIC 10914 beneficiaza de tehnologia 6th Sense Infinite Care, tehnologie ce asigura o ingrijire corespunzatoare tesaturilor si performante excelente la spalare.
Masina de spalat integreaza si functia de recomandare de dozare, sugerand cantitatea exacta de detergent necesara la fiecare spalare.
Aceasta se incadreaza A+++ de eficienta, fiind cu 30 % mai economica fata de alta masina ce face parte din clasa A energetica. Prin urmare, consumul de curent va fi unul extrem de scazut, rezultand de aici economii la factura de electricitate.
Nivelul de zgomot este de 54 de dB in etapa de spalare si de 76 de dB la centrifugare, fiind destul de silentioasa.

In concluzie, Whirlpool AWIC 10914 este o masina de spalat foarte calitativa care cu siguranta merita achizitionata, o alegere inspirata care cu siguranta merita efortul financiar.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa o achizitionati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates