sâmbătă, 21 martie 2015

Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm, Argintiu

In acest articol voi vorbi despre combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA pe care am decis sa o aleg dupa o serie indelungata de cautari in care am analizat o varietate mare de modele, aceasta fiind in opinia mea cea mai atragatoare, raportat la excelentele caracteristici, dar si la pretul destul de accesibil. Am achizitionat-o la promotie, pretul fiind redus cu 400 de lei (verifica aici pretul actualizat ). O alegere de care ma declar extrem de multumit si satisfacut, fiind o combina frigorifica foarte calitativa calitativa si performanta, spatioasa si bine compartimentata, cu un design modern si bine definit. In plus, aceasta beneficiaza de o garantie de 10 ani la compresorul ce integreaza tehnologia digital inverter. Sistemul de racire este desigur ce no frost, asigurand o racire uniforma, prevenind formarea ghetii in congelator.






Aspectul combinei frigorifice Samsung RB31FDRNDSA este unul modern si elegant, aceasta fiind realizata in culoarea argintiu, finisajele avand un aspect foarte stilat.
Cele doua usi prezinta finisaje metalice cu textura liniara, fapt ce contribuie la modernul aspect al acesteia. Manerele sunt situate pe orizontala, fiind integrate in structura usilor. Deschiderea se realizeaza fara efort, acest sistem fiind foarte bine pus la punct.
Calitatea constructiei este una excelenta, acest lucru fiind observat la fiecare componenta ce o alcatuieste.
Dimensiunile sunt de 185 x 59.5 x 66.8 cm, structura acesteia fiind una destul de compacta.


        Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acesteia

WF60F4E5W2X
Pe usa frigiderului sunt dispuse atat panoul de control al temperaturilor, cat si dozatorul de apa.
Temperaturile pot fi setate pe mai multe nivele in functie de preferinte.
Frigiderul pote fi potrivit la temperaturile de: 1, 2, 3, 5 sau 7 grade, iar congelatorul la temperaturile de: -15, -17, -19, -21 sau - 23 de grade.
Eu am ales setarea de 5 grade la frigider, aceasta fiind temperatura care imi permite sa beau apa de la dozator, iar congelatorul pe temperatura de -19 grade.
Dozatorul de apa este foarte util. Acesta imi permite sa beneficiez de apa rece fara a deschide usa frigiderului.
Capcitatea compartimetului pentru apa este de 4.5 litri, fiind absolut suficient pentru a-mi asigura strictul necesar pentru cateva zile.
WF60F4E5W2X



Capacitatea neta totala a interiorului este de 308 litri, fiind foarte bine compartimentat.
Frigiderul are capacitatea de 208 litri, congelatorul avand capacitatea de 98 de litri.
Un interior foarte spatios si bine organizat ce imi permite sa depozitez o cantitate mare de alimente, acestea fiind mentinute proaspete pentru un timp cat mai indelungat.



















Frigiderul prezinta o compartimentare extrem de bine realizata. Acesta integreaza 4 suporturi realizate dintr-o sticla rezistenta si foarte calitativa, dintre care unul glisant ce imi permite sa ajung mai usor la alimentele depozitate mai in spate.

Iluminarea se realizeaza pe LED-uri, acestea fiind dispuse in partea superioara.





 Usa integreaza 3 suporturi, aici fiind dispus si compartimentul pentru apa al dozatorului.










Frigderul mai dispune si de un compartiment pentru legume sau fructe, fiind foarte incapator, acest lucru observandu-se si din poza atasata.

Deci, un spatiu suficient care cu siguranta va asigura strictul necesar cu pririre la depozitarea unei cantitati mari de alimente.





Congelatorul este deasemnea incapator, fiind impartit pe 3 compartimente realizate dintr-un plastic foarte rezistent.
Capacitatea de congelare este de 12 kg/ 24 de ore, randamentul fiind unul excelent. Deci, atunci cand voi depozita o cantitate mai mare de alimente in acesta, voi avea garantia ca acestea vor fi congelate corespunzator.




Sistemul de racire este cel no frost, de acest sistem beneficiind atat congelatorul, cat si frigiderul. Acest sistem, bazat pe curenti reci de aer (multiflow) asigura o racire uniforma, temperaturile si umiditatea fiind pastrate la valori constante, alimentele fiind pastrate in conditii optime petru un timp cat mai indelungat.

Compresorul cu digital inverter este foarte fiabil, tehnologia speciala a acestuia ii va permite sa efectueze 5 cicluri pe baza temperaturii si a nivelului de umiditate, comparativ cu 2 cicluri la compresoarele clasice. De aici vine si garantia de 10 ani din partea producatorului. Cum compresorul este componenta cea mai importanta a unei combine frigorifice, voi avea garantia functionarii acesteia pentru o perioada de minim de 10 ani, ceea ce reprezinta un lucru excelent.

           Aici un pret foarte bun pentru aceasta combina frigorifica

Eficienta energetica este una excelenta, combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA fiind inclusa in clasa A+ energetica, consumul anual fiind de 280 de kw de energie electrica.
Nivelul de zgomot este de numai 39 de dB, fiind extrem de silentioasa.
Inca un lucru care merita specificat este reprezentat de tara unde aceasta este produsa, combina fiind fabricata in Uniunea Europeana, mai exact in Polonia.

In concluzie, Samsung RB31FDRNDSA este o combina frigorifica excelenta din toate punctele de vedere de care ma declar extrem de multumit.
Reprezinta o alegere cat se poate de buna, fiind o investitie care cu siguranta merita.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa o achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates