vineri, 20 martie 2015

Masina de spalat rufe Gorenje W7523, 7 Kg, 1200 RPM, Clasa A-30%, Alb

Gorenje W7523 este o masina de spalat performanta si bine dotata, asigurand spalarea la perfectie a rufelor cu un consum foarte scazut de resurse. Reprezinta alegerea ideala atunci cand sunteti in cautarea unui aparat electrocasnic de acest tip si doriti a beneficia de cea mai buna calitate la cel mai bun pret. Acesta este si cazul masinii de spalat de la Gorenje ce are un raport calitate pret imbatabil, fapt dovedit de excelentele dotari. Pretul este unul foarte bun, fiind una dintre cele mai atragatoare din categoria sa, pretul fiind si mai redus in cazul in care o veti gasi la oferta. Deci, o alegere inspirata la un pret foarte atractiv. O investitie cat se poate de buna.

Pe partea de design, masina de spalat prezinta o constructie moderna si eleganta. Aceasta este realizata la exterior in culoarea alb, avand dimensiunile de 85 x 60 x 60 cm. Incarcarea se realizeaza in partea frontala, hubloul fiind larg in diametru. Butoanele de control sunt situate in partea superioara, remarcandu-se aici prezenta unui afisaj LED.

Avand o capacitate de incarcare de peste medie, un consum energetic extrem de redus, o gama diversificata de programe, dar si o serie de tehnologii speciale menite sa imbunatateasca procesul de spalare, vom putea denumi acest model ca fiind unul foarte bine dotat.

              Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat rufe
           Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale produsului

Capacitatea de incarcare este de 7 kg, fiind asigurata spalarea unei cantitati mari de rufe. Tamburul are capacitatea de 54 de litri, fiind realizat din inox. Hubloul are diametrul de 34 de cm, avand o deschidere pana la 180 de grade.
Centrifugarea se realizeaza la viteza de 1200 rpm, masina de spalat fiind incadrata in clasa B de eficienta, stoarcerea fiind una foarte performanta.
Gorenje W7523 are un consum energetic foarte scazut, in medie de 167 de kw pe an, aceasta fiind inclusa in clasa A+++ energetica.

Programele de spalare sunt foarte diversificate, o gama ce include programele: bumbac, lana, sintetice, rapid, mix, eco, bio wash, ultra white, perfect black, night wash, senso care, spalare manuala, sport, dar si altele.
Programul eco 30 va ajuta sa faceti economii energetice cu pana la 40 %, acesta asigurand spalarea la o temperatura mai mica, rezultatele fiind excelente.
Se mai remarca programele pentru rufe colorate, dar si programul mix.
Pentru o flexibilitate mai sporita, veti putea alege si temperatura dorita, dar si numarul de rotatii dorit la centrifugare, fiind disponibile butoane ce permit acest lucru.

Gorenje W7523 beneficiaza si de tehnologia use logic, o tehnologie speciala ce optimizeaza procesorul de spalare, fiind bazata pe senzori speciali ce detecteaza incarcatura si ajusteaza ciclul de spalare, rezultatele obtinute fiind excelente, dar si consumul de resurse unul foarte scazut.
In ceea ce priveste caracteristicile speciale, modelul beneficiaza de sistemul de control al stabilitatii, de sistemul de protectie impotriva inundatiilor, dar si de sistemul de siguranta impotriva copiilor.

Nivelul de zgomot in timpul spalarii este de 59 de dB, in timpul centrifugarii fiind de 74 de dB, aceasta fiind destul de siletnioasa.
In concluzie, Gorenje W7523 este o masina de spalat foarte calitativa si performanta, fiind o alegere inspirata care cu siguranta merita.
Imi inchei aceasta prezentare prin a va recomand cu incredere sa o achizitionati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates