vineri, 6 martie 2015

Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA, 288 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Argintiu

Atunci cand vine vorba de produse electrocasnice, Samsung este unul dintre producatorii ce s-au impus pe aceasta piata, oferind calitate la preturi avantajoase,alegerea unui astfel de produs fiind una excelenta care cu siguranta merita.
In articolul de astazi vom vorbi despre o anumita combina frigoririfica, modelul in cauza fiind Samsung RB29FDRNDSA. Aceasta este disponibila in magazine la un pret foarte atragator, raportul dintre calitate si pret fiind unul favorabil. Caracteristicile modelului sunt foarte bune, remarcandu-se printr-o serie variata de aspecte precum: sistemul de racire no frost, eficienta energetica excelenta, cat si prin capacitatea mare de depozitare.
Design-ul este unul foarte atragator, evidentiat de finisajele liniare ale exteriorului realizat in culoarea argintiu. Manerele sunt dispuse orizontal, pe usa frigiderului fiind integrate panoul de control ce permite setarea temperaturilor si un dozator de apa .
Dimensiunile sunt de: 178 x 59.5 x 66.8 cm, greutatea fiind de 63 de kg.
Capacitatea totala a combinei frigorifice Samsung RB29FDRNDSA este de 288 de litri, 190 de litri fiind alocati frigiderului, 98 de litri congelatorului.

                   Aici un pret foarte bun pentru aceasta combina frigorifica
Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestui aparat frigorific

Un interior destul de spatios, asta si datorita compartimentarii eficiente cu rafturile aranjate in asa fel incat sa permita depozitarea unei cantitiati cat mai mari de alimente.
Frigiderul integreaza trei rafturi de sticla ce pot fi ajustate pe mai multe nivele, trei suporturi situate pe usa si un compartiment pentru legume sau fructe.
LED-urile asigura iluminarea din interiorul frigiderului, lumina produsa fiind una puternica si stralucitoare, oferind o vizibilitate mai crescuta.
Organizarea eficienta a interiorului ne va permite sa stocam atat alimentele mai voluminoase, cat si cele de dimensiuni obisnuite. In acest fel nu veti mai avea probleme cu spatiul insuficient, cei 198 de litri ai frigiderului dovedindu-se a fi absolut suficienti pentru a permite depozitarea unei cantitati mari de alimente.
Interiorul congelatorului se imparte pe 3 compartimente, capacitatea de congelare fiind de 12 kg/ 24 la ore. Un randament foarte bun, mai ales ca majoritatea modelelor au capacitatea de congelare de doar 5 kg.
Sistemul de racire este cel full no frost, de acest sistem beneficiind atat frigiderul, cat si congelatorul. Acest sistem inovator de racire va asigura pastrarea alimentelor in conditii optime (temperatura si umiditate constanta) pentru perioade cat mai indelungate de timp. Aici intervine sistemul multiflow, mai exact racirea pe curenti de aer. Congelatorul nu va fi afectat de depunerile de gheata, nefiind necesara in acest sens etapa de decongelare.
Compresorul functioneaza dupa un principiu special, avand in dotarea sa un inversor digital ce ii va permite sa efectueze mai multe comenzi pe baza umiditatii si a temperaturii. Durabilitatea acestui motor este una foarte crescuta, avand o garantie de 10 ani din partea producatorului.
Datorita acestui compresor si zgomotul va fi unul destul de redus, de doar 39 de dB in timpul functionarii.
In ceea ce priveste consumul energetic, aceasta se incadreaza in clasa A+ energetica, cu 272 kw de energie electrica consumati anual.

In concluzie, Samsung RB29FDRNDSA reprezinta o alegere excelenta, fiind o combina frigorifica foarte calitativa care cu siguranta merita achizitia.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa o achizitionati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates