joi, 5 martie 2015

Combina frigorifica Electrolux EN3601MOW, 337 l, Clasa A++, H 185 cm, Alb

Combina frigorifica Electrolux EN3601MOW reprezinta solutia ideala atunci cand sunteti in cautarea unui aparat frigorific de calitate si nu doriti sa cheltuiti o suma mare de bani. Caracteristicile modelului sunt foarte bune, avand o capacitate de depozitare destul de mare, cat si o eficienta energetica ridicata. Raportul calitate pret este unul foarte bun, fiind o alegere excelenta la un pret foarte bun. Deci, un aparat frigorific ce va asigura pastrarea in conditii optime a alimentelor care merita cu siguranta achizitionat.
Pe partea de design, Electrolux EN3601MOW prezinta o realizare eleganta, fiind realizata in totalitate in culoarea alb, cu manerele situate pe verticala. Dimensiunile sunt de 184.5 x 59.5 x 64.7 cm, integrandu-se perfect in orice spatiu.
Capacitatea totala a acesteia este de 337 de litri, frigiderul fiind situat in partea de sus, avand capacitatea de 226 de litri, congelatorul fiind situat in partea inferioara, avand o capacitate de         111 litri.
Organizarea interiorului este realizata intr-un mod eficient, fiind posibila depozitarea unei cantitati de alimente. Capacitatea de peste medie, combinata cu organizarea eficienta a interiorului vor indeplini cu usurinta cerintele adresate de o familie cu un numar mediu de membri.

                  Aici un pret foarte bun pentru aceasta combina frigorifica
Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestui aparat frigorific

Interiorul frigiderului este compartimentat pe 3 rafturi, 3 suporturi de usa, un compartiment pentru legume fructe, cat si un suport pentru sticle, fiind foarte incapator.
Iluminarea interioara se realizeaza pe led-uri, pentru un plus de vizibilitate, dar si un consum redus de energie.
Congelatorul prezinta clasica compartimentare intalnita si la alte modele, fiind impartit pe 3 compartimente, realizate din plastic, capacitatea interioara fiind una destul de mare pentru a ne permite sa stocam o cantitate mare de alimente.
Capacitatea de congelare este de 4 kg/ 24 de ore, randamentul fiind destul de bun.
Sistemul de racire al combinei frigorifice este cel standard, singurul minus al acestei tehnologii fiind reprezentat de faptul ca va fi necesar sa-l supuneti procesului de decongelare la anumite perioade de timp. In rest, un sistem de racire excelent ce va asigura conditii optime pentru o conservare a alimentelor pentru o perioada de timp cat mai indelungata.
In ceea ce priveste consumul energetic, Electrolux EN3601MOW se incadreaza intr-o clasa foarte economica, fiind inclusa in clasa A++ energetica. Un consum anual energetic de doar 242 de kw, eficienta fiind una foarte ridicata.
Ar mai fi de specificat ca este si foarte silentioasa, nivelul de zgmot produs fiind de numai 40 de dB.

In concluzie, Electrolux EN3601MOW este o combina frigorifica foarte calitativa care cu siguranta merita achizitionata, fiind o alegere excelenta la un pret foarte bun. Capacitatea mare de depozitare, alaturi de consumul energetic foarte scazut va vor garanta ca ati facut alegerea corecta.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa o achizitionati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates