sâmbătă, 28 martie 2015

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool AWE 55711 R, 5.5 kg, 1100 RPM, Clasa A++, Alb

Whirlpool AWE 55711 R reprezinta alegerea perfecta in cazul in care aveti nevoie de o masina de spalat rufe compacta ca si dimensiuni ce poate fi amplasata si intr-o incapere mai putin incapatoare.
O masina de spalat cu incarcare verticala foarte calitativa si bine dotata ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii, asigurand spalarea la perfecite a rufelor.
Aceasta se face remarcata printr-o serie de caracteristici excelente, fiind dotata cu tehnologia al saselea simt, integrand o gama diversificata de programe, avand un consum energetic foarte redus, dar si un pret destul de avantajos. Un raport calitate/ pret favorabil ce include aceasta masina de spalat in lista celor care merita achizitionate. O investitie rentabila la un pret avantajos de care cu siguranta veti fi satisfacuti.
Whirlpool AWE55711 R are un design clasic, fiind realizata in totalitate in culoarea alb.
Dimensiunile acesteia sunt de 90 x 40 x 60 cm, iar greutatea de 58 de kg, avand o structura compacta. In partea superioara se regasesc butoanele ce ne permit sa alegem programele, interfata fiind una simplista si usor de utilizat.

                  Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat rufe
               Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acesteia

Programele de spalare sunt foarte diversificate, fiind disponibila o gama ce include programe precum: bumbac, eco-bumbac, lana, sintetice, delicate, jeans si rapid.
Este disponibila si optiunea clean + ce asigura indepartarea petelor mai dificile si la temperaturi mai joase, performantele acestui ciclu de spalare fiind excelente.
De fapt, fiecare dintre programele disponibile se dovedeste a fi performant, asigurand curatarea perfecta a rufelor cu un consum foarte redus de resurse.
Capacitatea de incarcare este de 5.5 kg, volumul tamburului fiind de 42 de litri, acesta fiind realizat din otel inoxidabil. O capacitate suficienta as spune care cu siguranta va indeplini nevoile unei familii  normale. Cuva este realizata din polipropilena, fapt ce conduce la o eficienta mai ridicata, pierderile de caldura fiind minime.
Centrifugarea se realizeaza la viteza de 1100 rpm, stoarcerea fiind una foarte performanta.
Whirlpool AWE 55711 R face parte din clasa A++ energetica, avand un consum de doar 0.82 kw in programul standard de 60 de grade, eficienta fiind una ridicata. Si consumul de apa este unul foarte redus, doar 36 de litri fiind necesari la un ciclu de spalare obisnuit.
Masina de spalat beneficiaza si de tehnologia al saselea simt, bazata pe senzori speciali ce detecteaza dimensiunea incarcaturii, adaptand resursele necesare, dar si timpul.
Nivelul de zgomot este de 59 de dB in etapa de spalare si de 74 de dB in etapa de centrifugare, fiind ceva mai silentioasa comparativ cu alte modele.

In concluzie, Whirlpool AWE 55711 R este o masina de spalat moderna si performanta, ideala pentru locuintele mai putin incapatoare, fiind o alegere inspirata la un pret accesibil.
Recomand !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates