luni, 23 martie 2015

Laptop Toshiba Satellite L50-B-27N cu procesor Intel® Core™ i5-5200U 2.20GHz, Broadwell™, 15.6", 8GB, 1TB, DVD-RW, AMD Radeon™ R7 M260 2GB, Free DOS, Silver

Noua gama de laptop-uri a celor de la Toshiba este acum disponibila in stocurile magazinelor, o gama alcatuita dintr-o varietate mare de modele, structurata pe diferite configuratii, disponibile la preturi foarte avantajoase. Unul dintre modelele care mi-a atras atentia este L50-B-27N, un laptop dedicat performantelor ce include o configuratie hardware foarte atractiva ce va sustine utilizarea intr-o gama diversificata de activitati, alcatuita dintr-un procesor intel din a cincea generatie, o placa video dedicata si o memorie ram generoasa. Dotarile sunt completate de catre: ecranul cu rezolutie hd foarte calitativ, acumulatorul li-ion cu 4 celule ce va asigura o autonomie ridicata, cat si de HDD-ul de capacitate mare. Un pachet de dotari excelent ce claseaza acest laptop ca fiind unul foarte calitativ si performant. Pretul acestui model este unul destul de bun, fiind o investitie care cu siguranta merita.

In primul rand, Toshiba L50-B-27N se remarca prin design-ul modern si elegant. Exteriorul laptop-ului este realizat in culoarea argintiu, suprafetele fiind acoperite de catre finisajele usor texturate.
Carcasa este realizata din plastic, avand dimensiunile de: 380 x 23.5 x 259.9 mm. Greutatea este       de 2.2 kg, laptop-ul fiind portabil si usor de transportat.

                              Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
       Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale laptop-ului

Tastatura cu taste plate si fara rama, alaturi de touchpad-ul de dimensiuni mari vor asigura o experienta placuta in utilizare si o productivitate ridicata.

Configuratia tehnica a laptop-ului Toshiba L50-B-27N este evidentiata in primul rand de procesorul performant intel core i5-5200U cu doua nuclee bazat pe arhitectura broadwell ce ruleaza la frecventa de 2200 mhz. Datorita tehnologiei turbo boost, procesorul va putea atinge frecventa de 2700 de mhz atunci cand este necesar.Un procesor care isi adapteaza puterea in functie de cat de solicitante sunt activitatile rulate, furnizand nivelul de performanta necesar pentru activitati de tot felul.
Placa video dedicata integreaza un chipset AMD R7 M260 si o memorie de 2 GB, asigurand o grafica destul de buna si in activitati precum gaming-ul.
Memoria ram integrata are capacitatea de 8 GB, fiind posibil sa ii faceti un upgrade de 8 GB, maximul suportat fiind de 16 GB. O memorie care se dovedeste a fi suficienta in orice activitate.
HDD-ul cu capacitatea de 1 TB va asigura stocarea unui volum mare de fisiere, fiind foarte incapator.

Ecranul laptop-ului se bazeaza pe tehnologia LCD-LED, avand diagonala de 15.6 inch si rezolutia hd de 1366 x 768. Imaginile vor fi afisate la o claritate foarte buna, acest fapt datorandu-se si tehnologiei TruBite de care acest display beneficiaza.

Acumulatorul li-ion cu 4 celule va asigura o autonomie de lucru foarte ridicata, ce poate atinge pana la 6 ore in functie de natura activitatilor si de setarile de eficienta.

Ca si dotari multimedia, laptop-ul integreaza: o unitate dvd-rw, un microfon, o camera web cu rezolutia hd, un cititor de carduri si un sistem de difuzoare stereo onkyo ce beneficiaza de tehnologia DTS Sound.

Laptop-ul mai include si o gama variata de porturi, fiind disponibile: 2 porturi usb 3.0, 1 port usb 2.0, vga, hdmi, o iesire audio si rj-45. Acesta mai dispune si de wireless, cat si de bluetooth.

In concluzie, Toshiba Satellite L50-B-27N reprezinta o alegere foarte buna, acest laptop fiind unul foarte calitativ si performant, extrem de bine dotat.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitionati ! Cu siguranta merita !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates