luni, 16 martie 2015

Combina frigorifica Arctic AK315PNF+, No Frost, 260 l, Clasa A+, H 181.4 cm, Alb

Arctic este producatorul romanesc de electrocasnice cu o prezenta puternica pe piata noastra, in special pe segmentul de aparate frigorifice, oferind calitate la preturi accesibile pentru orice buzunar.
Astfel, daca doriti a va achizitiona un aparat frigorific calitativ si nu doriti a investi o suma mare de bani in acesta, ceea ce va recomand atunci sa alegeti este modelul AK315PNF+ de la Arctic. O combina frigorifica disponibila in magazine la un pret foarte atractiv ce integreaza un set de caracteristici foarte bune. Asadar, aceasta beneficaza de tehnologia no frost la racire, este inclusa in clasa A+ energetica, avand un consum foarte scazut si dispune de un spatiu de depozitare suficient de mare pentru a asigura stocarea unei cantitati mari de alimente.
Pe partea de design, combina frigorifica Arctic AK315PNF+ se evidentiaza prin constructia moderna si eleganta, integrandu-se perfect in orice bucatarie moderna. Datorita dimensiunilor reduse (54 cm latime, 60 cm adancime si 181.4 cm inaltime), aceasta va putea fi amplasata si in spatii mai reduse.
Capacitatea neta totala este de 260 de litri, frigiderul avand o capacitate de 190 de litri, iar congelatorul o capacitate de 70 de litri. O compartimentare foarte bine realizata, mai ales ca majoritatea alimentelor proaspete vor fi pastrate in frigider. Deci, un spatiu foarte bine impartit.

                    Aici un pret foarte bun pentru aceasta combina frigorifica
               Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acesteia

Interiorul firigiderului integreaza 3 rafturi de sticla, un compartiment legume/fructe, un compartiment eco fresh in care temperatura este mentinuta la 0 grade si 3 suporturi de usa. Rafturile pot fi ajustate pe mai multe nivele, un lucru foarte util in cazul in care veti depozita alimente mai voluminoase. Acesta dispune si de iluminare, becul fiind situat in partea superioara. Tot in partea superioara regasim si termostatul reglabil ce permite ajustarea temperaturii pe mai multe nivele.
Congelatorul prezinta o compartimentare standard, integrand 3 compartimente glisante, realizate din plastic.
Garnitura antibacteriana asigura mentinerea prospetimii alimentelor, impiedicand formarea mucegaiului.
Sistemul de racire no frost previne formarea ghetii din congelator si asigura un nivel optim de umiditare, precum si o temperatura constanta, alimentele fiind pastrate in conditii ideale pentru un timp cat mai indelungat,
Eficienta energetica ridicata garnateaza un consum de curent foarte scazut, combina frigorifica incadrandu-se in clasa A+ de eficienta, consumul anual fiind de doar 296 de kw.
Nivelul de zgomot se situeaza in jurul valorii de 43 de dB, fiind destul de silentioasa.
Autonomia fara curent este de pana la 16 ore, fiind asigurata mentinerea unor cinditii optime chiar si atunci cand o pana de curent intervine.

In concluzie, Arctic AK315PNF+ reprezinta o alegere foarte buna, fiind o combina frigorifica foarte calitativa care cu siguranta merita achizitionata, fapt dovedit de excelentele caracteristici din dotare.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa o achizitionati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates