sâmbătă, 7 martie 2015

Laptop Toshiba Satellite L50-B-1VX cu procesor Intel® Celeron® DualCore™ N2840 2.16GHz, 15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Free DOS, White

O mare varietate de producatori activeaza pe piata laptop-urilor low cost, dar numai cativa dintre acestia tin cu adevarat la calitatea produselor fabricate. Unul dintre acesti producatori este Toshiba, din gama acestora de laptop-uri facand parte diverse modele, comercializate la preturi foarte accesibile. Exemplul perfect ce va sustine aceasta afirmatie este modelul L50-B-1VX. Un laptop ieftin, decent ca si performante, fiind alegerea ideala in cazul in care sunteti in cautarea unui astfel de dispozitiv care sa permita utilizarea in activitatile uzuale de zi cu zi, precum navigarea pe internet si programele office. Acesta face parte din seria L50-B, pastrand aspectul regasit la modelele ce fac parte din gama superioara de pret.
Design-ul laptop-ului este unul modern si elegant, acesta fiind realizat in culoarea alba. O culoare ce evidentiaza finisajele atragatoare cu aspect lucios, dar cu forma texturata. Cum se poate observa, design-ul este unul din punctele forte ale modelului, fiind extrem de bine realizat.
Dimensiunile sunt de 380 x 23.5 x 259.9 mm, iar greutatea de doar 2.2 kg, laptop-ul fiind portabil si usor de transsportat pe oriunde.

                            Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
              Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Pe partea de caracteristici tehnice, Toshiba Satellite L50-B-1VX integreaza o configuratie decenta, performantele furnizate fiind acceptabile, rezultand de aici o experienta placuta in utilizare.
Din aceaasta configuratie fac parte: procesorul intel celeron dual core cu doua nuclee ce ruleaza la frecventa de 2160 mhz si poate ajunge la 2580 mhz in turbo boost; placa video integrata cu chipset intel hd graphics si memoria ram de 4 gb, de tip ddr 3, cu frecventa de 1333 mhz.
O configuratie destul de buna, raportat la pretul mic al laptop-ului ce va asigura performante satisfacatoare in majoritatea activitatilor uzuale.
Stocarea este asigurata de HDD-ul cu capacitatea de 500 de GB, un spatiu de stocare foarte incapator ce va asigura inmagazinarea unui numar mare de fisiere multimedia.
Laptop-ul include si un acumulator foarte bun, cu 4 celule, acesta furnizand o autonomie de functionare excelenta, ce poate atinge 6 ore in functie de activitati.
Ecranul are diagonala de 15.6 inch, avand rezolutia hd de 1366 x 768, imaginile fiind afisate la o claritate foarte buna, unghiurile de vizualizare fiind acceptabile.
Pe partea multimedia se regasesc: unitatea dvd-rw, camera web cu rezolutie hd, microfonul, cititorul de carduri si sistemul de difuzoare onkyo ce beneficiaza de tehnologia DTS Sound.
In ceea ce priveste conectivitatea, laptop-ul integreaza: 2 porturi usb 2.0, 1 port usb 3.0, vga, hdmi, iesire audio, rj-45, wireless si bluetooth.

In concluzie, Toshiba L50B-1-VX este un laptop calitativ care merita cu siguranta sa-l achizitionati, fiind o alegere excelenta la un pret foarte atractiv.
Recomand !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates