marți, 17 martie 2015

Combina frigorifica Beko DBKEN326X+, No Frost, 287 l, Clasa A+, H 184.5 cm, Inox

Beko DBKEN326X+ este o combina frigorifica de generatie actuala, foarte calitativa si performanta, ce integreaza o serie de caracteristici foarte bune, fiind o alegere inspirata la un pret foarte atractiv.
Avand o capacitate de peste medie, un consum energetic redus si un sistem de racire performant, aceasta este clasata ca fiind una dintre cele mai bune combine frigorifice ce apartin acestei categorii.
Investitia este una foarte buna, mai ales ca pretul este unul accesibil, raportat la excelentele caracteristici.

Aspectul este unul foarte modern, combina fiind realizata la exterior din inox, fapt ce ii confera o stilistica aparte, integrandu-se perfect intr-o bucatarie moderna. Manerele sunt situate pe orizontala, fiind integrate in structura usilor. Usa frigiderului dispune si de un afisaj electronic ce va permite ajustarea temperaturilor interioare.
Dimensiunile sunt de 184.5 x 59.5 x 60 cm, foarte compacte raportat la capacitate.
Capacitatea neta totala este de 287 de litri, 197 de litri fiind alocati frigiderului si 90 de litri congelatorului.

                                    Aici un pret foarte bun pentru aceasta combina frigorifica
                             Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Beko DBKEN326X+ dispune de un frigider foarte incapator, compartimentat foarte eficient pe mai multe rafturi si compartimente. Acesta integreaza: 3 rafturi din sticla, 3 suporturi de usa, un compartiment legume/fructe, un compartiment unt branzeturi si un suport pentru sticle. Un interior foarte incapator care cu siguranta va satisface cerintele unei familii cu un numar mediu de membri.
Congelatorul este impartit pe 3 compartimente, avand capacitatea de congelare de 5 kg/ 24 de ore, randamentul fiind unul destul de bun.
Garniturile usilor beneficiaza de protectia antibacteriana, fiind prevenita in acest sens formarea bacteriilor. Aceasta protectie o regasim si pe suprafata manerelor.

Sistemul de racire no frost asigura pastrarea alimentelor in conditii optime si previne formarea ghetii din interiorul congelatorului. Racirea se bazeaza pe curenti de aer, aceasta realizandu-se uniform pe toate suprafata, fapt ce garanteaza mentinerea temperaturii si a umiditatii la valori constante. Deci, vom avea parte de alimente mentinute proaspete pentru o perioada cat mai indelungata de timp, toate acestea datorita acestui sistem de racire ingenios.

Combina frigorifica face parte din clasa A+ energetica, avand un consum foarte redus de doar 322 de kw pe an, fiind un model foarte economicos.

In concluzie, Beko DBKEN326X+ reprezinta o alegere foarte buna, fiind un aparat frigorfic foarte calitativ si bine dotat care cu siguranta merita achizitionat.
Recomand !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates