luni, 30 martie 2015

Pachet promo: Cuptor incorporabil Hansa BOEI69463, 10 functii, Grill, Clasa A, Butoane push up, Display, Inox/Negru + Plita incorporabila Hansa BHGI62018, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Inox

In cazul in care bucataria dumneavoastra a fost supusa unor renovari si ati decis sa renuntati la clasicul aragaz si sa il incocuiti ulterior cu un set alcatuit din plita si cuptor incurporabil, atunci ati facut cea mai buna schimbare. Electrocasnicele incorporabile de acest tip reprezinta solutia perfecta in cazul in care doriti a beneficia de o bucatarie moderna si bine dotata. Aceste produse vor schimba complet aspectul acestei incaperi, asigurand in acelasi timp o functionalitate excelenta.

In acest articol vom vorbi despre cuptorul incorporabil Hansa BOEI69463 si plita incorporabila Hansa BHGI62018, produse ce apartin unui pachet promotional, fiind disponibile in magazine la un pret foarte atractiv. O alegere foarte buna in opinia mea, mai ales daca bugetul alocat este ceva mai redus. Prin achizitionarea acestui pachet promotional veti beneficia de calitatea si fiabilitatea pentru care prodcatorul Hansa este recunoscut, toate acestea la un pret foarte atractiv.

                    Aici un pret foarte bun pentru acest pachet prmotional
Cuptorul Hansa BOEI69463 este alimentat pe curent, fiind inclus in clasa A energetica, avand un consum foarte redus. Puterea totala a rezistentelor este de 3100 de W, consumul fiind de doar 790 de W pe ora.
Acesta are o capacitatea de 66 de litri, fiind foarte incapator, asigurand coacerea preparatelor de tot felul, rezultatele fiind excelente . Datorita ventilatorului integrat, va fi posibil sa gatiti simultan pe mai multe nivele, temperatura fiind mentinuta uniforma pe toata suprafata.
Hansa BOEI69463 dispune si de o gama variata de functii ce vor activa rezistentele regasite in partea inferioara si superioara, dar si ventilatorul. Pe langa functiile standard de incalzire inferioara + superioara, incalzire inferioara, gatire cu convectie, mai sunt disponibile functiile: incalzire rapida, decongelare si grill.
Controlul cuptorului se realizeaza cu ajutorul butoanelor dispuse in partea superioara ce alcatuiesc panoul de control. Se remarca aici si prezenta unui display LCD ce ne permite sa setam timpul si sa alegem functia.
Dimensiunile sunt cele standard, mai exact de 59.5 x 59.5 x 57.5 cm, acesta integrandu-se perfect in mobila de bucataire.
Exteriorul cuptorului este alcatuit dintr-o combinatie de inox si metal. Usa este realizata dintr-o sticla termorezistenta reflexiva, fiind foarte usor de curatat. Si interiorul este foarte usor de curatat, asta datorita stractului special de email.
Ca si accesorii, acesta include: o tava adanca, o tava plata si un gratar telescopic.

 Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestor electrocasnice
Plita Hansa BHGI62018 este alimentata pe gaz, integrand 4 arzatoare de dimensiuni diferite. Suprafata acesteia este realizata din inox, gratarele fiind realizate din email. Butoanele sunt situate in partea laterala si permit un control precis asupra nivelului de putere dorit.
Plita beneficiaza de aprindere electrica, fiind dotata si cu sistemul de siguranta impotriva scurgerilor
de gaz. Dimensiunile sunt tot cele standard, deci nu vor aparea probleme atunci cand o veti monta.

In concluzie, aceste electrocanisce de bucatarie de la Hansa se dovedesc a fi foarte calitative, fiind o alegere foarte buna care cu siguranta merita.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa le achizitionati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates