miercuri, 18 martie 2015

Laptop Asus X751LK-T4027D cu procesor Intel® Core™ i7-4510U, 2.00GHz, Haswell™, FullHD, 8GB, 1TB + SSD 24GB, nVidia GTX 850 2GB, Free DOS, Gray-Metal

Daca aveti nevoie de un laptop calitativ si excelent pe partea de performante, ideal pentru utilizarea in orice tip de activitate, atunci cei de la Asus va propun modelul X751LK-T4027D. Un laptop ce intregreaza o configuratie hardware extrem de capabila in a face fata cu brio oricarei provocari, fiind posibila utilizarea intr-o gama larga de activitati, aici regasindu-se atat cele uzuale, de zi cu zi, cat si cele mai solicitante.  Pe langa superba configuratie, modelul mai integreaza o serie de caracteristici foarte bune, remarcandu-se printr-o diversitate de aspecte. Pretul este unul destul de bun, raportat la dotarile excelente ale modelului. Un pret nu atat de accesibil pentru orice buzunar, dar o investitie care cu siguranta merita efortul financiar.

La exterior, laptop-ul se remarca prin design-ul stilat si foarte atragator. Finisajele au un aspect foarte placut, calitatea constructiei fiind excelenta. Carcasa este realizata dintr-un plastic foarte rezistent in culorile gri si argintiu, aspectul fiind unul foarte modern. Dimensiunile de 415 x 30 - 35 x 272 mm si greutatea de 2.8 kg ii confera portabilitate ridicata, laptop-ul fiind foarte usor de transportat, fiind posibil sa beneficiati de performantele excelente ale acestuia pe oriunde.

                             Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
            Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Fiind un model al seriei X, acesta dispune de un touchpad precis de dimensiuni mari, echipat cu tehnologia smart gesture si de o tastatura ergonomica, realizata dintr-o singura bucata ce va oferi o experienta foarte placuta in tastare.

Configuratia hardware a laptop-ului Asus X751LK-T4027D include o gama de componente foarte calitative, remarcandu-se procesorul ultrarapid, placa video dedicata, dar si stocarea de tip SSD.
Proceosrul intel core i7 cu doua nuclee asigura performante ridicate in orice activitate, acesta ruland la frecventa standard de 2000 de mhz si la frecventa maxima de 3100 mhz in turbo boost. Se bazeaza pe tehnologia de 22 de nm, avand o memorie cache de 4 MB.
Placa video dedicata integreaza un chipset nVidia GTX 850M si o memorie DDR 3 de 2 GB, performantele grafice furnizate in jocuri fiind excelente.
Memoria ram integrata are capacitatea totala de 8 GB, fiind alcatuita din doua placute de tip DDR 3, cu frecventa de 1600 de mhz.
Pe partea de stocare regasim doua unitati: o unitate HDD ce are capacitatea de 1 TB si o alta unitate SSD cu capacitatea de 24 de GB ce va asigura accesarea extrem de rapida a datelor importante, fiind recomandat sa instalati sistemul de operare pe aceasta unitate.

Ecranul laptop-ului Asus X751LK-T4027D are diagonala de 17.3, asigurand reproducerea fidela si la o claritate excelenta a imaginilor, asta datorita rezolutiei Full HD de 1920 x 1080.

Acumulatorul li-ion cu 4 celule va asigura o autonomie decenta de functionare, o autonomie ce poate atinge pana la 6 ore in functie de natura activitatilor.

Daca ne raportam la dotarile multimedia, vom descoperi ca laptop-ul integreaza: o unitate dvd-rw, o camera web, un microfon, un cititor de carduri si un sistem audio alcatuit din doua difuzoare ce dispune de tehnologia Sonic Master.

Din dotarile laptop-ului mai fac parte si porturile: USB 3.0 , HDMI, VGA, RJ-45, precum si conectorul audio de tip jack. Acesta mai dispune si de conectivitate wireless si bluetooth.

In concluzie, Asus X751LK-T4027D este un laptop dedicat performantelor, fiind un model exceptional din toate privintele, fiind alegerea ideala in cazul in care doriti a beneficia de un dispozitiv care sa permita utilizarea in orice activitate, dar sa fie si portabil. Deci, o investitie care cu siguranta merita, pretul ceva mai ridicat fiind singurul inconvenient.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitionati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates