marți, 3 martie 2015

Laptop Asus K555LN-DM205D cu procesor Intel® Core™ i7-4510U 2.00GHz, Haswell™, FullHD, 4GB, 1TB, nVidia GT 840 2GB, Free DOS, Dark blue metal

Asus K555LN-DM205D este laptop-ul ce combina performantele ridicate cu portabilitatea, fiind alegerea ideala in cazul in care va doriti un astfel de dispozitiv care sa sustina utilizarea intr-o gama larga de activitati, de la cele uzuale de zi cu zi, pana la cele mai solicitante. Performantele modelului sunt excelente, pretul fiind unul destul de bun, raportat la caracteristicile extrem de bune. O investitie care cu siguranta merita, performantele acestui laptop fiind extrem de similare cu cele ale unui sistem deskop asemanator ca pret. Deci, daca va doriti un laptop calitativ pe care sa puteti rula absolut orice, acest model de la Asus va reprezenta cu siguranta alegerea perfecta.

Aspectele prin care acesta impresioneaza sunt multiple, unul dintre acestea fiind reprezentat de design. Laptop-ul este foarte atragator prin prisma acestui aspect, un design modern si elegant care se remarca prin finisajele stilate cu forma liniara. Carcasa este realizata din plastic, in culorile albastru inchis si argintiu, calitatea constructiei fiind una excelenta.
Dimensiunile sunt de 382 x 25.8 x 256 mm, iar greutatea de 2.3 kg, fiind inclus in categoria celor portabile.

                               Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
           Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale laptop-ului

Configuratia tehnica a laptop-ului Asus K555LN-DM205D include un procesor intel core i7 cu doua nuclee ce beneficiaza de tehnologia turbo boost, frecventa acestuia fiind de pana la 3100 mhz.
Procesorul se bazeaza pe o arhitectura haswell, avand o memorie cache de 4 MB.
Pentru performante grafice excelente si in activatati mai solicitante, laptop-ul a fost echipat si cu o placa video dedicata, cu chipset de la nVidia, model 840M.
Configuratia mai include si o memorie ram de 4 GB, de tip DDR 3, cu frecventa de 1600 mhz.
Datorita acestor componente calitative, performantele obtinute vor fi excelente, fiind posibila utilizarea in orice activitate, inclusiv gaming la un nivel foarte bun.
Pe partea de stocare regasim un HDD cu capacitatea de 1 TB, o memorie suficient de mare pentru a asigura inmagazinarea unui numar mare de fisiere.

Acumulatorul cu doua celule ne ofera o autonomie de lucru destul de ridicata, in medie de 4 ore in functie de tipul de activitati, in functie de cat de solicitante sunt acestea.

Diagonala ecranului este de 15.6 inch, rezolutia fiind cea full hd de 1920 x 1080. Claritatea imaginilor este foarte buna, culorile fiind reproduse cu o acuratete excelenta. Si contrastul este excelent, dar si unghiurile de vizualizare.

Asus K555LN-DM205D sta bine si in ceea ce priveste dotarile multimedia, acesta integrand un sistem stereo de difuzoare bazate pe tehnologia sonic master, o camera web cu rezolutia vga, un micorofon, un cititor de carduri si o unitate DVD-RW.
Pe partea de conectivitate, regasim: 3 porturi usb, hdmi, o iesire audio, rj-45, conexiune wi-fi si bluetooth.

Concluzia ar fi ca merita sa achizitionati acest laptop de la Asus cu seria K555LN-DM205D, fiind o investite care cu siguranta merita, performantele excelente combinate cu design-ul atragator si deimsniunile reduse il claseaza ca fiind unul dintre cele mai atragatoare modele.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitionati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates