luni, 2 martie 2015

Laptop Lenovo IdeaPad Z5075 cu procesor AMD Quad Core FX-7500 2.10GHz, 15.6", Full HD, 8GB, 1TB + 8GB SSHD, DVD-RW, AMD Radeon™ R7 M255 2GB, FreeDOS, Black

Daca va doriti un laptop cu specificatii decente, care sa ofere un nivel mediu al performantelor in diverse activitati, atunci noul Lenovo IdeaPad Z5075 ar putea reprezenta alegerea ideala. La un pret destul de bun, acesta se face remarcat printr-un set de caracteristici excelente, dintre care si o configuratie hardware capabila sa sustina utilizarea intr-o gama larga de activitati. Un laptop care va sustine utilizarea atat in activitatile de baza, cat si in cele mai solicitante precum gaming-ul. Deci, pentru a beneficia de performante decente nu va mai fi nevoie sa alocati sume impresionante de bani in privinta achizitionarii unui model care sa va satisfaca cerintele, caci, sansele ca acest laptop de la Lenovo sa va indeplineasca asteptarile sunt destul de mari, fiind alegerea ideala pentru un utilizator cu pretentii care isi doreste un laptop calitativ prin prisma performantelor.

Pe partea de design, laptop-ul pastreaza elementele definitorii regasite si pe alte modele Lenovo. Un design bine pus la punct ce inspira eleganta, evidentiat de finisajele liniare si foarte atragatoare. 
Calitatea constructiei este foarte buna, carcasa fiind realizata dintr-un plastic foarte rezistent.
Dimensiunile sunt de 384 x 25 x 265, structura fiind una compacta. Portabilitatea ridicata este data de greutatea redusa, de numai 2.4 kg.

                              Aici un pret foarte bun pentru acest laptop

Tastatura AccuType promite sa ofere o experienta mai comfortabila in tastare, butoanele fiind dispuse in asa fel incat sa ofere un control mai facil. Touchpad-ul de dimensiuni mari, cu suprafata mata este extrem de precis, caracteristica speciala a acestuia fiind compatibilitatea cu gesturi multi-touch, o caracteristica intalnita dealtfel la majoritatea modelelor din ziua de astazi.

La nivel tehnic, laptop-ul Lenovo IdeaPad Z5075 incorporeaza o configuratie hardware avansata ce integreaza componente de o calitate foarte buna ce vor asigura viteze foarte rapide in operare.
Din aceasta configuratie face parte procesorul AMD Quad-Core FX cu patru nuclee, bazat pe tehnologia de 28 nm. Acesta ruleaza la frecventa standard de 2100 mhz, beneficiind si de tehnologia turbo boost ce ii permite sa atinga performante mai ridicate atunci cand este necesar. Prin urmare, frecventa in turbo boost poate atinge si 3200 de mhz. Placa video dedicata se bazeaza pe chipset-ul AMD Radeon R7 M255, asigurand o grafica ridicata si in jocuri. Memoria placii video este de 2 GB, aceasta fiind completata de catre memoria ram DDR 3 cu capacitatea de 8 GB.
Stocarea este asigurata de catre HDD-ul cu capacitatea de 1 TB ce ofera un spatiu generos, cat si de stocarea SSD de 8 GB alaturata acestuia ce va permite accesarea mult mai rapida a datelor importante.

Ecranul are diagonala de 15.6 inch, rezolutia fiind cea full hd de 1920 x 1080. Prin urmare, imaginile vor fi afisate la o claritate excelenta.
Sunetul este asigurat de catre difuzoarele stereo cu tehnologia dolby advanced audio v2, sunetele redate avand o fidelitate inalta.
Ca si dotari multimedia, acesta mai include: o unitate DVD-RW, o camera web cu rezolutie hd si microfon pentru convorbiri la cea mai buna calitate, cat si un cititor de carduri.
Acesta dispune si de o variata gama de porturi, regasindu-se aici: 2 porturi usb 2.0, 1 port usb 3.0, hdmi, vga si o iesire audio. Conexiunea la internet se poate realiza fara fir, prin wi-fi, optiunea a doua fiind printr-un cablu rj-45.

In concluzie, Lenovo IdeaPad Z5075 este un laptop foarte calitativ care cu siguranta merita achizitionat, caracteristicile excelente ale acestuia, combinate cu pretul atractiv fiind aspectele care definesc aceasta alegere.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitionati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates