marți, 10 martie 2015

Sistem Desktop Serioux Evolution V7 cu procesor Intel® Core™ i3-4160 3.6GHz Haswell, 4GB RAM, 500 GB HDD

Sistemele desktop decente ca si specificatii au devenit din ce in ce mai accesibile ca pret, Serioux fiind unul dintre producatorii cu o prezenta puternica pe aceasta piata, oferind calitate la preturi avantajoase. In cazul de fata, calitatea se traduce prin performante, modelele acestora fiind echipate cu o serie de configuratii performante, raportul calitate pret fiind unul imbatabil.
In articolul de astazi vom discuta despre sistemul Serioux Evolution V7, unul dintre cele mai atractive modele prin prisma pretului si a performantelor.
Configuratia hardware a acestuia este una decenta, fiind posibila utilizarea intr-o gama larga de activitati, performantele fiind destul de bune, rezultand de aici o experienta perfecta in utilizare.
Astfel, daca sunteti unul dintre utilizatorii mai putin pretentiosi si nu va intereseaza atat de mult jocurile, atunci acest sistem cu numele de Serioux Evolution V7 ar putea reprezenta alegerea ideala pentru dumneavoastra.

                      Aici un pret foarte bun pentru acest sistem desktop

Cum spuneam, performantele sunt destul de bune, singurele limitari observandu-se in cazul in care veti incerca sa rulati jocuri mai nou aparute, solutia la aceste probleme fiind echiparea acestuia cu o placa video dedicata. In rest, pentru toate celelalte activitati precum: navigarea pe internet, programe office, programe multimedia, vizionare filme hd, dar si gaming pana la un nivel acceptabil, performantele obtinute vor fi destul de bune.
La baza acestor performante sta configuratia hardware ce include un procesor de la intel, model i3-4160 cu doua nuclee ce ruleaza la frecventa de 3600 mhz, avand o memorie cache de 4 MB. Se bazeaza pe aritectura haswell, fiind fabricat la 22 de nm. Placa video este de tip integrata, cu chipset intel hd graphics 4400, frecventa de operare fiind de pana la 1150 mhz. Lucreaza in regim shared, fiindu-i alocata o memorie ram de pana la 1.7 GB. Memoria ram integrata este de 4 GB, de tip DDR 3 cu frecventa de 1600 mhz.
Cum se poate se poate observa de aici, componentele integrate sunt foarte calitative, configuratia fiind una excelenta pentru un sistem desktop atat de ieftin.
Pe partea de stocare, acesta include un HDD cu capacitatea de 500 de GB ce are buffer-ul de 32 de MB/sec. si viteza de rotatie de 7200 rpm.
Placa de baza integreaza si o varietate mare de conectori, regasindu-se aici: 2 porturi usb 2.0, 2 porturi usb 3.0, 2 conectori PS2, 1 x DVI, 1 x VGA, RJ-45 si iesire audio tripla, de tip jack in 5.1 canale.
Sursa are o putere de 450 de W, furnizand energia necesara si in activitatile mai solicitante.
Carcasa este de tip middle-tower, avand un design modern si elegant, fiind realizata in totalitate in culoarea negru, cu finisaje lucioase pe partea din fata.
In ceea ce priveste accesoriile, acesta include un mouse si o tastatura.

In concluzie, Serioux Evolution V7 este un sistem desktop calitativ care merita cu siguranta achizitionat, fiind o alaegere inspirata la un pret foarte accesibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates