marți, 24 martie 2015

Frigider Gorenje RF4161AW, 262 l, Clasa A+, H 162 cm, Alb

Frigiderul Gorenje RF4161AW reprezinta alegerea perfecta atunci cand sunteti in cautarea unui aparat frigorific calitativ, care sa asigure pastrarea alimentelor in conditii optime, cu un consum relativ redus de energie. Acesta dispune si de un spatiu generos de depozitare, excelent compartimentat deasemenea, asigurand conservarea unei cantitati mari de alimente, fiind potrivit pentru o familie cu un numar mediu de membri. Pretul este unul foarte bun pentru un aparat frigorific de aceasta capacitate, ce provine de la un producator cunoscut pe piata de electrocasnice.
Dupa o scurta analiza, vom descoperi acest Gorenje RF4161AW ca fiind un aparat frigorific cu un raport calitate pret foarte bun, fiind o alegere inspirata care merita cu siguranta.

Design-ul frigiderului este unul clasic, acesta fiind realizat in culoarea alba, avand in structura sa doua usi, cu manerele situate pe partea verticala. Congelatorul este situat in partea superioara, avand capacitatea de 48 de litri. Frigidierul este dispus in partea inferioara, capacitatea acestuia fiind de 214 litri. O capacitate totala de 262 de litri ce se dovedeste a fi absolut suficienta pentru a satisface necesitatile unei familii.

                            Aici un pret foarte bun pentru acest frigider

Frigiderul prezinta o compartimentare bine realizata ce are in structura sa 5 rafturi realizate din sticla ce pot fi ajustate pe mai multe nivele. Este disponibil si un compartiment pentru depozitarea legumelor si a fructelor. Pe usa sunt dispuse 5 suporturi, ideale pentru depozitarea sticlelor si a altor alimente de dimensiuni mai reduse.
Congelatorul integreaza un raft ajustabil pe doua nivele, capacitatea de congelare a acestuia fiind de 2.5 kg/ 24 de ore.

Gorenje RF4161AW beneficiaza de un sistem de racire static, frigiderul integrand un sistem pentru dezghetarea automata. Congelatorul nu integreaza un astfel de sistem, fiind necesar sa-l dezghetati la o anumita perioada.

Consumul energetic al frigiderului este unul destul de redus, acesta fiind incadrat in clasa A+ energetica, avand un consum anual de doar 240 de kw.

Autonomia fara curent este de pana la 16 ore. In acest caz, temperatura din congelator va fi mentinuta sub limita dezghetului, iar in frigider o temperatura optima ce va preveni alterarea alimentelor.

Dimensiunile modelului sunt de 162 x 54 x 60 cm, structura acestuia fiind una destul de compacta.

In concluzie, Gorenje RF4161AW reprezinta o alegere inspirata la un pret accesibil, fiind un firigider calitativ si fiabil care merita achizitionat.
Recomand !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates