miercuri, 4 martie 2015

Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint WMSF 622, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb

Unul dintre producatorii de electrocasnice la care apelez cu incredere atunci cand doresc sa-mi achizitionez o masina de spalat rufe este Hotpoint. Acestia mi-au lasat o impresie foarte placuta, fiind alegerea perfecta in cazul in care doriti a achiztiona un produs fiabil, ce provine de la un brand cunoscut pe piata mondiala, la un pret cat se poate de accesibil.
In acest articol vom discuta despre masina de spalat Hotpoint WMSF 622, unul dintre cele mai atractive modele ale producatorului ce are un raport calitate pret foarte bun. Dotarile acesteia sunt excelente, un pachet de dotari evidentiat prin: consumul energetic foarte scazut, gama diversificata de programe si capacitatea medie de incarcare. La un pret foarte atractiv, vom gasi o investitie care cu siguranta merita, masina de spalat beneficiind de toate dotarile ce alcatuiesc un produs performant.
In primul rand, aceasta se remarca prin design-ul elegant si atragator care se diferentiaza de clasicul aspect printr-o serie de elemente stilistice moderne. Lasand la o parte faptul ca este realizata in culoarea alb, aceasta ne surprinde prin interfata placuta a panoului de control, precum si prin suprafata mare a hubloului.

             Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat rufe
   Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale masinii de spalat

 La nivelul panoului de control este integrat si un display LCD ce va afisa informatii referitoare la: temperatura, programul in desfasurare si timpul ramas pana la finalizare.
Dimensiunile sunt de 85 x 59.5 x 42.5 cm, prezentand o realizare de tip slim ce va incapea si in spatii mai reduse. Greutatea este de 60.8 kg.
La interior, tamburul are volumul de 40 de litri, fiind realizat din inox. Capacitatea de incarcare suportata este de 6 kg.
Centrifugarea este realizata la viteza de 1200 rpm, etapa de stoarcere fiind una perfecta.
Masina de spalat integreaza tehnologia eco tech, ceea ce ii garanteaza un consum foarte scazut de resurse. Aceasta este inclusa in clasa A++ energetica, consumul anual energetic fiind in medie de 172 de kw, iar cel de apa de 8400 de litri.
Hotpoint WMSF 622 include si o gama foarte diversificata de programe, fiind disponibile 16 programe si optiuni de spalare. Printre acestea se regasesc: programul bumbac, indepartare pete, antialergic, economic, rufe albe, spalare rapida si economic. Mai dispune si de optiunile: temperatura variabila, viteza de centrifugare variabila, super wash, cat si de functia de programare intarziata.
La nivelul caracteristicilor speciale, masina de spalat integreaza: sistemul de siguranta impotriva copiilor, sistemul de detectare automata a cantitatii si sistemul overflow.
Nivelul de zgomot produs in timpul etapei de spalare este de 62 dB, la centrifugare acesta ajungand la 80 de dB.

In concluzie, Hotpoint WMSF 622 este o masina de spalat performanta ce va asigura rezultate excelente la spalare, dar si un consum energetic foarte redus, fiind o alegere cat se poate de inspirata la un pret foarte accesibil.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa o achizitionati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates