vineri, 20 martie 2015

Combina frigorifica Hansa FK318.3, 252 l, Clasa A+, H 186 cm, Alb

Hansa este producatorul de electrocnasice renumit prin faptul ca ofera calitate la preturi extrem de atractive. Gama acestora de produse este una foarte diversficata, regasindu-se aici si aparatele frigorifice. Despre un astfel de produs vom vorbi in prezentarea de astazi, fiind vorba de combina frigorifica Hansa FK318, disponibila in magazine la un pret extrem de avantajos.
Raportul calitate pret este unul foarte bun, dotarile modelului fiind decente. Combina dispune de un spatiu mediu pentru depozitarea alimentelor, fiind compartimentata foarte bine si are un consum energetic foarte redus, fiind incadrata in clasa A+ de eficienta.
Design-ul respecta in mare parte elementele stilistice clasice, aceasta fiind realizata la exterior in culoarea alb, cu manerele dispuse pe verticala. Dimensiunile sunt de 181.6 x 54.5 x 57 cm, o realizare destul de compacta, spatiul ocupat in bucatarie fiind unul redus.
Capacitatea neta totala este de 252 de litri, frigiderul avand capacitatea de 188 de litri, iar congelatorul capacitatea de 64 de litri. O compartimentare foarte bine realizata as spune, mai ales ca majoritatea alimentelor vor fi pastrate in interiorul frigiderului. Oricum, si congelatorul ofera un spatiu de depozitare satsifacator si suficient in majoritatea sitatiilor.


Interiorul frigiderului este alcatuit din: 5 rafturi realizate din sticla securizata ce pot fi ajustate           pe mai multe nivele, un compartiment pentru depozitarea legumelor si a fructelor si 4 suporturi de usa, capacitatea interioara fiind suficienta pentru a satisface cerintele unei familii cu un numar       mediu de membri. Acesta dispune si de iluminare interioara, integrand si un termostat reglabil ce permite reglarea temperaturilor.
Congelatorul este alcatuit din 3 compartimente de plastic glisante, avand capacitatea de congelare de 3 kg/24 de ore, un randament destul de bun raportat la capacitatea acestuia.
Sistemul de racire este de care Hansa FK318 beneficiaza este cel clasic, fapt ce implica necesitatea unor decongelari periodice. Aceasta face parte din clasa ST climatica, bazandu-se pe agentul de racire R600a.
Consumul de curent este unul foarte redus, de numai 0.66 kw/ 24 de ore  sau de 242 de kw raportat la un an. Autonomia fara curent este de pana la 18 ore, nivelu, de zgomot produs fiind de doar 42 de dB.

In concluzie, Hansa FK318 este o combina frigorifica foarte buna pentru categoria de pret din care face parte, fiind o alegere excelenta care cu siguranta merita.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa o achizitionati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates