vineri, 27 martie 2015

Sistem Desktop Serioux Performance V16 cu procesor Intel® Core™ i5-4460 3.2GHz Haswell, 4GB RAM, 1TB HDD, NVIDIA GT 730 2GB

Serioux Performance V16 este unul dintre cele mai atractive sisteme desktop entry-level, integrand o configuratie hardware echilibrata, capabila sa raspunda utilizarii intr-o gama foarte diversficata de activitati, fiind alegerea ideala in cazul in care doriti a va achizitiona un PC care sa va ofere un nivel ridicat al performantelor in activitati de tip multimedia sau in gaming. Un sistem care cu siguranta va indeplini asteptarile unui gamer pasionat care doreste a rula orice tip de jocuri pe acesta, cat asteptarile venite de la un utilizator mai pretentios care isi doreste un sistem performant, care sa asigure o experienta foarte placuta in utilizare. Pretul acestui sistem este unul deloc ridicat, raportul dintre calitate si pret fiind unul favorabil, fapt ce il claseaza ca fiind unul dintre cele mai atragatoare modele ale acestei categorii. O investitie rentabila care cu siguranta merita.

Configuratia hardware a sistemului desktop Serioux Performance V16 este alcatuita din componente foarte calitative, avand in componenta sa un procesor Intel Core i5 foarte performant, o placa video dedicata de la nVidia ce va asigura o grafica decenta si in jocuri, o memorie ram DDR3 suficienta in majoritatea situatiilor si un HDD cu o capacitate de stocare generoasa.

                         Aici un pret foarte bun pentru acest sistem desktop
           Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale sistemului

La baza excelentelor performante se afla procesorul Intel Core i5-4460, capabil sa raspunda cu rapiditate in orice activitate ce necesita resurse semnificative. Veti ramane placut impresionat cu siguranta de performantele inalte ale acestui procesor, experienta in utilizare fiind una foarte placuta.
Procesorul are in componenta patru nuclee si ruleaza la frecventa standard de 3200 de mhz, maximul atins fiind de 3400 mhz in turbo boost. Memoria cache este de 6 MB, acesta fiind bazat pe o arhitectura haswell. Din structura acestuia face parte si un chipset video cu seria hd graphics 4600, procesorul mai beneficiind si de un set de tehnologii speciale.

Placa video dedicata integreaza un chipset de la nVidia, fiind vorba aici de chipset-ul GeForce GT 730, dar si o memorie DDR 3 de 2 GB. Performantele grafice sunt decente, fiind posibil sa rulati pe acesta orice joc la un nivel grafic mediu spre inalt, in functie de cerintele acelui joc.

Memoria ram are capacitatea de 4 GB, fiind de tipul DDR 3, cu frecventa de 1600 mhz. Este posibil sa mai adaugati inca o placuta de memorie de acest tip, memoria maxima totala suportata fiind de 8 GB. Un upgrade care poate deveni util cu timpul.

HDD-ul asigura stocarea unui volum mare de fisiere, avand capacitatea de 1 TB, fiind foarte incapator.

Sursa cu puterea de 450 de W va furniza energia necesara ceruta si de catre activitatile mai solicitante.

Placa de baza integreaza o variatate mare de porturi, fiind disponibile: 2 porturi USB 2.0, 2 porturi USB 3.0, 2 conectori PS2, 1 conector VGA, 1 conector RJ-45 si 3 iesiri audio jack. Placa video dedicata integreaza: 1 conector VGA, 1 conector DVI si unul HDMI, fiind recomandat sa conectati monitorul prin hdmi pentru a beneficia de cea mai buna grafica.

Carcasa este de tipul middletower si are un design modern. Un design ce face referire la performantele excelente ale sistemului prin eleganta de care da dovada.

In concluzie, Serioux Performance V16 este un sistem desktop performant care cu siguranta merita achizitionat, fiind o alegere inspirata la un pret destul de atractiv.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitionati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates