sâmbătă, 1 noiembrie 2014

Televizor Smart LED Samsung 55HU6900, 138 cm, Ultra HD

Daca sunteti in cautarea unui televizor cu diagonala mare si foarte calitativ,atunci Samsung 55HU6900 este tot ce va trebuie.
Acesta se remarca prin rezolutia 4k a ecranului care va afisa imaginile la o claritate uimitoare.
Este si foarte avansat in ceea ce priveste functionalitate multmedia.
Vine cu un design foarte modern care iese in evidenta prin rama ultra-subtire si suportul de masa liniar care ii ofera o nota de eleganta aparte.
Un produs care vine cu tehnologii premium la un pret mai mult decat accesibil as spune.

Imi incep aceasta prezentare prin a vorbi de partea video,caci aceasta este inima oricarui televizor.
Cum spuneam,caliitatea imaginior este exceptionala,ceva de vis.
Culorile sunt reproduse cu acuratete maxima,naturale si bine saturate,iar contrastul este foarte ridicat.

Daca tot planuiti sa achiitionati un tv 4k,cea mai buna alegere o reprezinta un televizor ca acesta,cu diagonala mare,unde diferenta intre full hd si 4k este chiar sesizabila.Daca nu stiati,un televizor cu aceasta rezolutie ne ofera de 4 ori mai multe detalii comparativ cu full hd,rezolutia panoului fiind de 8 mpx.

                      Aici un pret foarte bun pentru acest televizor


Tehnologii speciale ale imaginii regasite in Samsung 55HU6900:
-color brilliance-benefica in reproducerea culorilor;
 -4k upscaler-continutul cu o rezolutie nativa mai mica decat cea 4k va fi supus upscale-ului si reprodus la o calitate mai buna decat originalul;
-uhd dimming este o tehnologie avansata conceputa special pentru continutul 4k.Aceasta ofera gradul ideal de culoare si contrast pentru acest tip de contiunt,nivele de negru si alb excelente.
-clear motion rate 200 hz ofera o rata de reimprospatare ridicata,astfel,scenele in miscare vor fi redate  la o calitate excelente,fara neclaritati.
Asadar,o calitate exceptionala a imaginilor care m-a impresionat.

Sunetul:-difuzoarele cu puterea de 20 de W,dotate cu tehnologiile dolby si dts,produc un sunet excelent,clar si precis, in majoritatea cazurilor.
Dar,daca sunteti in cautarea a ceva mai bun va recomand sa achizitionati un sistem audio dedicat.
Nu spun ca ar fi probleme cu difuzoarele acestui televizor,acesta fiind sunetul produs de orice televizor,oricare ar fi pretul lui.Fie 4,000 sau 10.000 de lei,tot acelasi sunet il veti obtine.
Daca sunteti un pasionat ca mine veti investi intr-un sistem audio dedicat,compus din receiver si boxe.
Pentru sfaturi,nu ezitati sa lasati un comentariu mai jos.

Functiile smart si multimedia:prin portalul smart hub avem acces la o gama larga de aplicatii entertainment din toate categoriile.Aici voi insira o lista cu exemple:social tv(facebook,twitter),skype,web browser,youtube si altele prin intermediul magazinului de aplicatii.

Partajarea de continut:prin all share(a carei functionalitate permite si oglindirea ecranului) sau dlna.
De pe un oarecare pc care are instalata o aplicatie de server local multimedia vom putea reda continut video si audio.Astfel,functia de mediaplayer ne permite sa redam filme la calitate 4k,muzica si poze de pe multiple medii de stocare(usb sau stick) sau prin intermediul partajarii.
Functia de mutitasking ne ofera vizionarea in mai multe ferestre.De exemplu,putem viziona continut tv si,in acelasi timp,utiliza o aplicatie.
Meniul este realizat foarte bine,fiind intuitiv si foarte rapid.
Aceaste performante se datoreaza procesorului quad core ultrarapid.

Receptionarea canalelor se realizeaza in mod digital la o rezolutie de pana la 4k(in functie de sursa) cu ajutorul tunerului DVB-C/T/S2.

Conectivitatea lui Samsung 55HU6900 este foarte bogata,permitand conectarea multiplelor dispozitive multimedia.
Aici regasim:conexiune la retea fara fir(wireless) sau hardwired(port rj-45 lan);porturi hdmi,iesire audio digitala,slot cam ci+ si porturi usb 2.0.Veti obtine cea mai buna calitate a imaginii si a sunetului prin conectrea dispozitivelor cu ajutorul unui cablu hdmi.Nu recomand conectarea prin celelalte porturi(scart,component) deoarece nu veti obtine calitatea excelenta pe care vi-o doriti.

In concluzie,recomand cu incredere acest televizor.Se dovedeste a fi foarte calitativ,un produs exceptional.Ii acord 5 din 5 stele si vi-l recomand si dumneavoastra.
Nu ezitati daca aveti bugetul necesar.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates