miercuri, 12 noiembrie 2014

Pachet promo: Cuptor incorporabil Hansa BOEI68450015, Electric, Grill, Rotisor, Clasa A-20%, Inox + Plita vitroceramica Hansa BHCI65123030, 4 Zone gatit, Rama inox, Sticla neagra

Daca sunteti in cautarea unor electrocasnice incorporabile de bucatarie de calitate si accesibile ca pret ,dar nu v-ati hotarat inca ce sa achizitionati,o alegere foarte buna o reprezinta produsele de la Hansa.
M-am decis astazi sa va prezint doua produse care fac parte dintr-un pachet promotional,mai exact cuptor incorporabil si plita.
Avantajul achizitionarii la pachet este pretul,mai scazut decat in mod obisnuit.Veti reusi in acest fel sa faceti economii si sa achizitionat produse de calitate.

Asadar,incep prin a discuta despre specficatiile si caracteristicile cuptorului.

Un cuptor foarte calitativ cu alimentare pe curent care se remarca prin eficacitetea energetica,puterea mare de coacere,numarul variat de programe, capacitatea crescuta, si functia de autocuratare catalitica.
Face parte din clasa A-20%,mai exact cu 20% mai economic fata de alt produs din clasa A,consumul de curent fiind de doar 0.79 Kw/ora.
Are o putere de 3100 de W,acest lucru traducandu-se prin rapiditatea cu care ajunge la temperatura selectata si mentinerea unei temperaturi constante pe tot parcursul programului,rezultatele in gatit fiind exceptionale.

                  Aici un pret foarte bun pentru acest pachet promotional
Programele:10 la numar,aici regasindu-se-incalzire rapida,convectie aer fierbinte,functie decongelare,incalzire inferioara,incalzire superioara,incalzire superioara+inferioara,grill,grill cu putere mare.
Autocuratarea catalitica-peretii catalitici speciali absorb murdaria automat la selectarea unui program special,cuptorul mentinandu-se curat in permanenta.
Display-ul de tip led ne ajuta in selectarea programului si ne ofera informatii despre timpul ramas,controlul fiind realizat cu ajutorul butoanelor capacitive si a butoanelor rotative pentru setarea temperaturii.
Alte caracteristici:
-dimensiuni de 59.5x59.5x57.5-dimensiuni standard dealtfel,incorporandu-se perfect in orice mobila de bucatarie;
-materialul din care este realizat-cadrul din inox,usa din sticla termorezistenta in 3 straturi,iar interiorul din email foarte usor de curatat.
Accesorii incluse:gratar,o tava adanca si doua tavi plate.


Plita,de tip vitroceramica se bazeaza tot pe alimentare electrica,fiind si foarte economica dealtfel.Asadar,nu veti mai avea nevoie de alimentare pe gaz.
Aceasta prezinta 4 arzatoare,doua de dimensiuni mici cu puterea de 1.2 kw,celelalte doua de dimensiuni mari cu puterea de 1.8 kw.

       Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestor produse
Este realizata din sticla,avand un design foarte modern.
                                     Functii:indicator caldura reziduala.
                                     Dimensiuni-tot standard-57.5x50 cm.

In concluzie,prin achizitionarea acestor produse foarte calitative veti face o alegere excelenta de care cu siguranta veti fi multumit.Asta datorita performantelor si a rezultatelor excelente pe care le veti obtine.

Acestea fiind spuse,recomand cu incredere acest pachet promotional!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates