miercuri, 26 noiembrie 2014

Televizor LED Sony, 80cm, HD, 32R430

Daca sunteti in cautatrea unui televizor cu diagonala medie,foarte accesibil ca pret,care sa va ofere o calitate foarte buna a imaginilor afisate si sa fie dotat cu functii speciale,foarte aspectuos in privinta designului,atunci Sony 32R430 reprezinta alegerea perfecta.
Un televizor care exceleaza la toate capitolele mentionate,fiind unul dintre cele mai performante televizoare care fac parte din acesta gama de pret.
Acesta ofera o calitate excelenta a imaginilor,acest fapt datorandu-se ecranului cu rezolutie hd si a tehnologiilor speciale care il insotesc.Regasim aici:motionflow xr 100(benefica scenelor in miscare,acestea fiind reproduse fara neclaritati),advanced contrast enhancer(o rata a contrastului foarte ridicata),24p true cinema(miscare cursiva,nesacadata,ca si la cinema) si clear resolution(tehnologie de imbunatatire a rezolutiei).

                 Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
 Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice complete ale acestui televizor


Se remarca si pe partea audio,oferind un sunet foarte clar si precis,puterea totala a difuzoarelor fiind de 10W.Avem parte si aici de tehnologii speciale:dolby si s-master.
O functie speciala,care se dovedeste a fi si foarte utila este cea de mediaplayer care ne permite sa redam continut video si audio de pe o sursa externa de stocare.Este compatibil cu o varietate mare de formate.Veti putea reda astfel filme la calitate hd(in format .mkv de exemplu),muzica si poze.
O alta functie speciala este cea de oglindire a ecranului.Prin conectarea unui dispozitiv smart cu televizorul prin wi-fi sau prin cablu,tot continutul disponibil pe acesta va putea fi redat prin ecranul televizorului.
Canelele TV vor putea fi receptionate in mod digital,la calitate hd,acest lucru datorandu-se tunerului integrat ,de tip dvb-c/t.
In ceea ce priveste conectivitatea,Sony 32R430 ne pune la dispozitie o gama variata de porturi pentru a conecta toate deispozitivele media disponibile.Avem aici:conexiune la retea prin wi-fi,porturi hdmi,scart,component,compozit,iesire audio si slot ci+ pentru receptionarea canalelor criptate.
Asadar,un televizor care se dovedeste a fi foarte calaitativ prin ceea ce ofera.
Acestea fiind spuse,va recomand si dumneavoastra sa faceti aceasta achizitie,reprezentand cea mai buna alegere posibila!

Televizorul poate fi achizitionat si de la: Altex

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates