marți, 18 noiembrie 2014

Sistem Home Cinema 5.1, 3D cu Blu-ray Samsung HT-H5500, Negru

Pentru a beneficia de un sunet de calitate,o experienta audio excelenta care sa va impresioneze cu siguranta,achizitionarea unui sistem home cinema este o necesitate.
Am luat aici ca exemplu sistemul Samsung HT-H5500,un sistem home cinema foarte accesibil ca pret ce ofera un sunet extrem de clar si puternic.
Are un design foarte modern si prezinta o realizare foarte compacta.
Boxele,in ciuda dimensiunilor reduse,produc un sunet foarte puternic,dar in acelasi timp clar si fara distorsiuni.Puterea de 1000W rms garanteaza acest lucru.
Fiind un sistem multicanal in configuratie 5.1(2 boxe frontale,boxa centrala,subwoofer si 2 boxe spate),sunetul reprodus va fi de tip tridimensional,oferind o experienta audio exceptionala in filme si concerte video,dar si in redarea muzicii stereo in 2.1 canale.

                  Aici un pret foarte bun pentru acest sistem home cinema
     Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice referitoare la acest sistem

In ceea ce priveste compatibilitatea,vom regasi aici o gama extinsa de formate suportate,majoritatea fisierelor fiind redate.Vom putea reda astfel muzica in formatele:mp3,wma,aac si flac,poze de tip jpeg si continut video la calitate hd in formatele mkv(AVCHD/H.264),divx hd si divx.
Poate decoda si toate formatele audio prezente in filme:dolby digital,dts 96/24,dts,dts hd master audio si dolby true hd.
Continutul poate fi redat fie direct de pe disc sau prin intermediul unui mediu extern de stocare-hdd sau stick.
Fiind un sistem de tip smart,acesta ne ofera acces la aplicatii,browser web si partajare de tip screen mirroring.
Functii speciale:arc(audio return channel)-sunetul ce provine din televizor va putea fi redat prin acest sistem cu ajutorul aceluiasi cablu hdmi care pleaca,fara necesitatea altor cabluri,o calitate foarte buna a sunetului.
Conectivitatea-la retea prin wireless,conexiunie cu dispozitivele smart prin bluetooth sau nfc.Vom putea reda astfel muzica de pe un smartphone  in boxe la super claritate.
Porturi:intrare optica,intrare rca,iesire hdmi si usb.
In concluzie,un sistem audio foarte calitativ care se ridica la masura astpetarilor prin claritatea sunetelor produse.Un produs care cu siguranta merita achizitionat.
Vi-l recomand cu incredere!

Sistemul home cinema poate fi achizitionat si de la: Altex .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates