sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDA 751480X, 1400 RPM, Spalare 7 kg, Uscare 5 kg, Clasa A, 16 Programe, Alb

Daca sunteti in cautarea unei masini de spalat performante,care sa sigure rezultate exceptionale la spalare, dar sa fie in acelasi timp si economica din punct de vedere energetic,atunci Indesit Innex XWDA 751480X reprezinta alegerea perfecta.O masina de spalat cu uscator ce ofera o capacitate mare de in carcare,7 kg la spalare,5 kg la uscare,centrifugare rapida la 1400 rpm,clasa A energetica si un numar variat de programe.
O masina de spalat cu design modern ce prezinta o constructie foate solida si durabila in timp.
In ceea ce priveste pretul,este destul de accesibila pentru ceea ce ofera.
Programele-avem la dispozitie un numar de 16 programe,dintre care 12 includ uscaarea rufelor.Regasim aici:programe speciale(sport,rufe negre,delicate,antimiros,lana,rapid),standard(bubmac,rufe sintetice,colorate,eco),automate(spalare si uscare,airfresh) si partiale.

                      Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat

    Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestei masini de spalat

Programul Express asigura spalarea cat si uscarea in doar 45 de minute.
Woolmark gold care-pentru tesaturile foarte sensibile,cele care au mentiunea doar spalare manuala;acestea vor fi spalate intr-un mod delicat pentru a evita deteriorarea.
Innex-program zilnic de spalare ce porneste la apasarea unui singur buton.
Programul standard bumbac asigura performante foarte ridicate,chiar si petele cele mai dificile fiind indepartate.
Programele eco sunt perfecte pentru spalarea articolelor mai putin murdare,cu un consum de resurse foarte scazut.
Iau aici ca exemplu consumul in ciclu standard:4.76 kw de curent,92 litri de apa,in ciclurile eco sau fara uscare acesta fiind mult mai scazut.
Ciclul indepartare mirosuri se bazeaza pe un nou tip de miscare al cuvei,adaugand inca o etapa de clatire la final,rezultatele fiind foarte bune,si cele mai persistente mirosuri fiind indepartate.
Delay timer este o functie speciala ce permite alegerea si programarea ciclului de spalare si inceperea acestuia in timpul convenabil noua,o amanare cu pana la 24 de ore.
Caracteristici speciale:senzor automat pentru nivelurile de uscare;acesta detecteaza nivelul de umiditate din cuva,oprind alimentarea cand umiditatea a fost indepartata si rufele s-au uscat.Fiecare program va fi personalizat automat in functie de tipul de incarcatura.
Alte caracteristici:dimensiuni 85x59.5x54 cm;greutate de 66.5 kg;nivel al zgomotului produs-54 dB la spalare,80 dB la centrifugare.
In concluzie,o masina de spalat care indeplineste asteptarile,un produs calitativ cu ajutorul caruia veti obtine cele mai bune rezultate.
Acestea fiind spuse,recomand cu incredere aceast produs!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates