duminică, 16 noiembrie 2014

Masina de spalat rufe Beko WMB71242M, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A++, Display LCD, Alb

Beko WMB71242M este o masina de spalat super-performanta ce vine cu o serie de caracteristici impresionante,oferind rezultate excelente in spalarea rufelor.
O masina de spalat ce se caracterizeaza prin varietatea mare de programe disponibile,capacitatea mare de incacare si eficienta energetica de care da dovada.
Regasim aici o gama variata de programe,mai exact 16 la numar,programe dedicate ,ideale pentru toate materialele si tipurile de tesaturi,economice si rapide,acestea fiind:bumbac,sintetice,camasi,antialergic,prespalare,usor de calcat,spalare manuala,consum redus de energie,Xpress Super Short,Quick Wash,Eco Clean,Dark Care si altele.
Programul alergic garanteaza eliminarea detergentului in totalitate din tesaturi.Acesta foloseste o cantitate mai mica de detergent si o cantitate mai cresuta de apa,o etapa de clatre mai indelungata.
Dark Care-program special pentru articolele de culoare inchisa;previne decolorarea si pastreaza intensitatea culorilor.
Eco Clean-program extrem de economic ce utilizeaza o cantitate foarte mica de resurse,ideal pentru rufele mai putin murdare.

               Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat
Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice referitoare la aceasta masina de spalat

Xpress Super Short si Quick Wash-programe rapide ce realizeaza un ciclu complet de spalare in 14 respectiv 20 de minute.
Eficienta energetica-face parte din clasa A++,consumul de curent fiind foarte scazut-sub 1 kw in ciclul standard,mult mai scazut in ciclurile eco.
Avand o capacitate de 7 kg,veti putea incarca o cantitate mai mare de rufe,economisi astfel timp si resurse.
Tehnologii speciale incorporate in acest produs:sistem electronic de control al balansului,sistem siguranta impotriva copiilor,protectie impotriva indundatiilor.
Display-ul lcd ne ofera informatii despre temperatura,programul setat,etapa de spalare si timpul ramas.Un element foarte util in dotarea acestui produs mai ales ca vom stii exact care este timpul pana la finalizarea programului.
Alte caracteristici:dimensiuni 84x60x50 cm ;nivel zgomot-58 dB la spalare,75 dB la centrifugare.
Are un aspect foarte modern si elegant care se remarca prin simplitate,o constructie solida si compacta.
In concluzie,o masina de spalat foarte calitativa care reuseste sa se impuna pe piata datorita caracteristicilor excelente si a pretului foarte scazut.
Acestea fiind spuse,va recomand si dumneavoastra acest produs calitativ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates