miercuri, 19 noiembrie 2014

Laptop HP 250 G3 cu procesor Intel® Core® i3-3217U 1.80GHz, 4GB, 500GB, nVidia GeForce 820M 1GB, FreeDOS, Black

HP 250 G3 este un laptop foarte calitativ si performant care se remarca prin configuratia hardware integrata,dar si prin designul foarte modern si realizarea compacta,fiind foarte portabil,usor si subtire.
O constructie din plastic foarte solida,dar in acelasi timp stilata si eleganta.
Un laptop care raspunde cerintelor dumneavoastra,oferind performante excelente in toate activitatile multimedia.Componentele de calitate fac fata oricarei activitati cu brio.
Un alt aspect care iese in evidenta este autonomia bateriei foarte buna,in medie de 4-5 ore in functie de activitatile in care este utilizat.
Display-ul lcd led cu rezolutia hd de 1366x768 este foarte calitativ,imaginile afisate de catre acesta fiind extrem de clare.Culorile sunt reproduse cu precizie,nivelul contrastului este foarte bun,unghiurile de vizualizare destul de bune.

                         Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
                           Aici toate caracteristicile acestui produs

Configuratia hardware include:
-procesor intel i3 generatia a 3-a,model 3217U ce ruleaza la o viteza de 1800 mhz,3MB cache,tehnologie 22 nm,arhitectura ivy bridge;
-placa video dedicata cu chipset,1 gb memorie nvidia geforce 820M;aceasta furnizeaza performante foarte bune in jocuri,redarea filmelor hd si alte activitati care cer resurse video;
-4 gb de memorie ram ddr3 cu viteza de 1600 mhz;
-hdd cu capacitatea de stocare de 500 gb.
Partea multimedia include unitate dvd-rw,microfon,camera web,cititor carduri si difuzoare.
Difuzoarele stereo produc un sunet nesperat de bun,caracterizandu-se prin claritate si precizie.Acestea includ tehnologia hd audio.
Convorbirile video se vor realiza la o calitate foarte buna,asta datorita camerei web cu rezolutia hd 720p.
Porturile-o varietate mare de porturi disponibile care permit conectarea multiplelor dispozitive multimedia.Regasim aici:hdmi,vga,iesire audio,microfon,si 3 intrari usb.Conectivitatea la retea prin:wireless,rj-45(lan);bluetooth.
Ca accesorii incluse vom gasi si o geanta care ne permite sa luam laptopul pe oriunde.
In concluzie,recomand cu incredere acest produs,dovedindu-se a fi foarte calitativ prin toate aceste caracteristici excelente.

Laptop-ul poate fi achizitionat si de la: evoMAG

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates